Maanantaina klo 19:20: Huh, kylläpä tulikin hyvä määrä mielipiteitä punnituspäivistä ja kaikki on luettu ja vastailin jokaiselle blogiin. Jostain syystä EP:tä en onnistunut paikallistamaan, mutta eiköhän hänkin vielä löydy x)

Ja sitten tuli iloisia uutisia ABC KISSA KÄVELEE, Tiny thoughts..., TYHJÄ TAULU, Laihduttaja76, Kolmas kotimaani Hollanti, UUSI BMI, Kohti kevyempää huomista, Kevennystä talveen, Pullatyttö, Kilot katos, Kuntoon 2008 - päiväkirja, Uusi hoikempi elämä (taas...), Laihdutusurakka ja Mi Gorda Bella -blogeista:

1210222.jpg

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."


Tästä lähtee tunnustus eteenpäin seuraaville blogistanialaisille:
Vähemmän minua
Uusi hoikempi elämä (taas...)
Selluliitin selätystä
Punatukan pulinat
Miehen puoliintumisaika
Laihdutusurakka
Kamala nälkä
Hiirose emännä ajatuksii
Astinlaudoille ja pelastusrenkaalle kyytiä !!
30 before 30

Siis NIIIIIIN monelle olisin halunnut tämän antaa, on todella hankala valkata kaikista niistä, joita tulee luettua, mutta valkkasin suoraan sanottuna aika summamutikassa näitä. Useimmissa blogeissa on kuitenkin ideana se, että minusta on hauska lukea niitä (lue nauran välillä vedet silmissä) ja sitten muutama blogi sai tunnustuksen lähes puhtaasti siksi, että haluan myös kannustaa tässä laihdutushommassa =) Yritin myös jättää väliin ne, jotka ovat jo tunnustuksia saaneet (en kyllä kaikkia tarkistanut) sekä ne, joissa on salasanasuojaus.

Melkein tekisi mieli sanoa, että kaikki te, joita olen koskaan kommentoinut, voisitte ottaa tästä tunnustuksen itsellenne x) Mutta mennään nyt näillä, vaikka huomattavasti useampi tämän tunnustuksen toden totta ansaitsisi!

Äh, nyt tuli kiire, täytyy laittaa nuo tunnustuksen saaneiden blogien linkit myöhemmin, nyt menoksi. Hyvät illanjatkot, jatketaan myöhemmin x)

Tiistaina, siis nyt: Noniin, linkit on laitettu kohdalleen, korjasin samalla listaan, että muistan kiittää kaikkia, jotka ovat hövelisti minua muistaneet x)