11:45 Alpen Light Apple & Sultana, ruisleipää meetwurstilla ja juustolla sekä maitokahvia.
14:30 2.5dl omena-guavamehua (jossa soijaproteiinia) sekä 2.5dl karviais-boysenmarjamehukeittoa (johon lisätty kuitua) ja Valio HeVi-shotti.
17:30 3 paistettua pekoninsiivua, 3 paistettua kananmunaa ja pari kourallista silputtua pinaattia sekä 2.5dl vadelma-persikkamehukeittoa (johon lisätty kuitua).
21:00 Alpen Light Summer Fruits ja Elovena Hetki neljä viljaa.

Päivän saldo: 24P, 1270 kcal, 67g proteiinia, 27g kuituja, 124g hiilareita, 56g rasvaa. Ok päivä, kuitujakin tuli jo tarpeeks, mut kalorimäärä jäi yllättävän vähäiseksi.

Huomattava on, että vedenjuonti on ollut heikkoa, joten olen yrittänyt kahvilla ja mehukeitoilla saada tarpeeksi nestettä sisään päivittäin. Jos olet saanut oppia, että kahvilla ei voi korvata vettä, voin kertoa seuraavanlaisen faktan: ihminen, joka käyttää kahvia säännöllisesti ja enemmän kuin 3 kuppia päivässä, tulee tietyllä tavalla "immuuniksi" kofeiinin nestettä poistavalle (ja toisinaan myös valvottavalle) vaikutukselle. Tällainen ihminen saa myös kahvia juodessaan tarpeeksi nestettä, koska kahvissa oleva kofeiini ei vaikuta soluihin samalla tavalla kuin sillä, joka juo harvemmin ja vähemmän sekä epäsäännöllisemmin. Itse kuulun ihmisiin, joilla kahvi ei valvota eikä myöskään "vessata".

Joka niitä pisteitä tarkemmin laskee, niin mulla eniten pisteitä vie juurikin juusto, pekoni ja kananmuna. Vaikka ne itsessään ovat terveellisiä ja tarpeellisia, niin jostain syystä painonvartijajärjestelmä pitää niitä pahoina. 4 siivua normaalirasvaista juustoa aamulla leivän päällä viel jo 6 pistettä eli neljänneksen päivän pisteistä. 3 kananmunaa vie toiset 6 pistettä ja pekoni vie pisteen per siivu.