Läskipäivällä tarkoitan, että tänään syödään _paljon_ eikä rajoiteta pisteitä tai kaloreita. Pitäisi herätellä aineenvaihduntaa. Laitan nyt kuitenkin syötävät ylös ja lasken ne pisteet ja kalorit, jotta näkee samalla, että kuinka paljon sitä pystyy taas yhden päivän aikana vetämään kurkusta alas, niin nestemäisessä kuin kiinteässäkin muodossa...

11:00 Ruisleipää (4), ohuen ohuella keittokinkulla (4), ohuen ohuella meetwurstilla (4) ja Luostarijuustolla (8) sekä maitokahvia.
16:00 1tlk Upcider Natural Vintage.
17:00 Jalostajan merelliseen pata-aineeseen 400g pkt 10% naudan paistijauhelihaa ja tästä ruoasta puolet sekä lasi punaviiniä.

Ja illan mittaan tuli syötyä pussillinen sipsiä (Taffel Kartanon perunalastut - Tilli & kermaviili 200g), muutama purkillinen kermaviilidippiä ja juotua 5 Upcider Natural Extra Dry -tölkkiä.

Saldot aamulla, nyt ei jaksa laskea =)

Saldot siis seuraavat: 3484 kcal, 119g rasvaa, 292g hiilareita, 25g kuituja, 109g proteiineja ja P-määrä onkin hankalampi, varsinaisesti se on 63.5P, mutta jos lasketaan, että ensinnäkin ruisleipää saa syödä 2P:seen niin paljon kuin haluaa, niin se laskee ensin kahdella pisteellä aamiaisen pistemäärää. Painonvartijoiden nykylogiikan mukaan pastaakin saa syödä ruoalla niin paljon kuin jaksaa, mikä tarkoittaa että päivälliseltä vähenisi muutamia pisteitä. Sovitaan vaikka 60P tälle päivälle ;o)