Jaahas, niinhän siinä tietenkin kävi, että tuli typeryyksissään ostettua kaks pussia sipsiä yhden sijaan, niin nyt se toinen odottaa syömistään, kermaviilit ja siiderit samaten. Mutteivät odota kauaa... Huomenna vuorossa N-päivä ja päätin varata aikaa myös liikunnalle vähän enemmän kuin yleensä. En ole omassa laskentatavassani ottanut liikuntaa ja sen kuluttamia kaloreita ollenkaan huomioon, koska tosiasiassa liikunnan aiheuttama kalorivaje on niin pieni, ettei sen varaan kannata laskea ylimääräisiä herkkupaloja. Korkeintaan se kannattaa huomioida syömällä proteiinia (esim. rasvatonta kalkkunanlihaa tai -leikettä) urheilusuorituksen jälkeen. Mutta siis, tämän päivän ravintoon:

Vi-Sibliniä annos, Bioteekin puhdistuskuuria tupla-annos (2tl), Tonalinia, piimaata, kalaöljykapselit, kromia sekä maitohappobakteereita (kyllä sen huomaa, kun ei ole vähään aikaan maitohappobakteereita syönyt, onneksi jaksoin nähdä vaivaa käydä hakemassa niitä kaappiin, pääsee maha raiteille =)).

Taffel Kartanon lastut 200g (valkosipuli & kermaviili), 2prk 3.5% kermaviiliä sekä 1tlk Upcider Natural Extra Dry ja 1tlk Vintage.

Annos Vi-Sibliniä, Bioteekin puhdistuskuuria 2tl, maitohappobakteereita sekä 20+4-annos.

Turha laittaa kellonaikoja, heräsin niin myöhään, että näiden naposteluun meni koko valveillaoloaika. Vielä koiran kanssa iltalenkille ja sitten unten maille.

Saldo: 29P, 1505 kcal, 61g rasvaa, 165g hiilareita, 25g kuituja, 18g proteiinia.