Löysin Nipsukan blogin kautta Piian blogiin ja sieltä duunihoroskoopin, tässä omani:

Kauris 21.12.-19.1.

Kauris tunnetaan usein vakavamielisenä ja kurinalaisena ihmisellä, joka runnoo tahtonsa läpi vaikka väkisin. Monet kauriit ovat päättäneet menestyä jo lapsuudestaan lähtien. Olet hyvin materialistinen luonne, ja jos olet jo onnistunut löytämään oman paikkasi työelämässä, olet todennäköisesti kaikkesi antava työnarkomaani.

Itsenäinen voimakastahtoisuutesi ei välttämättä tee sinusta hyvää tiimityöskentelijää, mikä on yleensä vakava puute nykypäivän työelämässä. Yleisesti ottaen työskenteletkin mieluiten itseksesi ja itsellesi. Olet myös synnynnäinen konservatiivi, ja käyttäydyt varovaisesti kohdatessasi uusia ja mielestäsi epäilyttäviä asioita. Jotkut saattavat pitää sinua jopa ahdasmielisenä.

Raha ja materia ovat sinulle tärkeitä, joten pidä huoli siitä, että luot hyvät edellytykset niiden ansaitsemiselle. Varo kuitenkin, ettet työnarkomaanina unohda täysin elämäsi tärkeitä ihmisiä, sillä muuten voit loppujen lopuksi huomata jääneesi täysin yksin. Et ole muutenkaan niitä kaikkein helpoimpia tapauksia ihmissuhteiden toisena osapuolena.


No, tähän täytyy heti kommentoida, että varmasti osa pitää paikkansa, mutta horoskooppi itsessään pitäisi uudistaa täysin ja ottaa sitten vasta uudestaan käyttöön. Ursan sivuilta voit käydä vilkaisemassa, missä tähdistössä aurinko sijaitsi omalla syntymähetkelläsi. Kannattaa kuitenkin suhtautua suopeasti nykyiseen horoskooppikulttuuriin, on todennäköisempää, että nykyisen horoskooppisi profiili on mukautunut enemmistön luonteenpiirteen mukaan, kuin että ryhtyisitkin lukemaan ykskaks yllättäen toisen horoskoopin luonteenpiirteistä ;o)