Lisää apua kaivataan, villejäkin ehdotuksia otetaan vastaan. Eli auta miestä mäessä ja naista kans laihduttamisessa ;o)

Aloin tuossa miettiä, että jotenkin ilmeisesti kannattaa palkita itseään, kun saavuttaa tavoitteita. Meikäläisellä ne luonnollisesti ovat painonpudotustavoitteita.

Nyt siis kaipaan ehdotuksia ensinnäkin siitä, että minkälaisia välitavoitteita tässä kannattaisi itselleen asettaa? Mitään päivämäärätavoitteita on turha asettaa, niistä tulee vain stressi ja paha mieli. Minkälaisia painoharppauksia tässä olisi syytä noteerata ja millä tavalla? Tai BMI-tavoitteita? Vai molempia sopivasti?

Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan myös siitä palkitsemisesta. Joskus muutama vuosi sitten mietin, että jos pääsen alle 65kg, otan napalävistyksen, mutta jos tällaiset radikaalimmat jutut jättäisi kuitenkin vielä väliin =D Pohditaan niitä myöhemmin ;o) Myöskään ruokapalkinnoista en ole vakuuttunut, mutta jos on jotain hyvää mielessä, niin... ehdota =)

Jos satut ihmettelemään kaalisoppa-blogiani ensimmäistä kertaa (ja vaikka olisit täällä aiemmin käynytkin, mutta innostut nyt auttamaan näiden tavoitteiden kanssa), niin vilkaisepa tässä blogissa olevaa kaalimatoa, joka kertoo, mistä painosta olen menossa ja mihin painoon. Jos saisit siitä ideoita välitavoitteiksi ;o)

Suuri kiitos!