Huom! Esimerkkipäivässä EI OLE otettu huomioon tarpeellista vitamiinien, hivenaineiden tai kivennäisten saantia, sen sijaan proteiinin määrä on laskettu keskitasoisesti liikkuvalle naiselle ja kuidun määrä on laskettu suoliston toimintaa ajatellen. Jos haluat noudattaa tätä, muista pitää huolta, että saat tarpeeksi 'hivukkeita'.

Aamiainen: yrttiteetä (esim. Ricola-jauhetta 2-3tl ≈ 10g), hunajaa 1tl, Elovena Hetki (kaura & kuitu), Liinus pellavarouhetta annos.

Välipala: näkkileipää (esim. Kunto) 2 palaa, Polar 5% -juustoa 4 viipaletta (n. 40g yhteensä) sekä Snellmanin kalkkunaleikettä (tavallisen paksuisia, n. 15g/siivu) 4 siivua.

Lounas: VLCD-jauhepussillinen (esim. Nutrilett suklaa) sekä 2.5dl eli lasillinen rasvatonta ja laktoositonta piimää.

Välipala: 1dl All-Bran Plus -kuitumuroja ja 2dl rasvatonta jogurttia (~40 kcal/100g).

Päivällinen: rasvatonta ja laktoositonta piimää 2.5dl ja 2kpl savujuustotäytteisiä jauhelihapihvejä (á 90g).

Iltapala: 1 pala näkkileipää, 2 viipaletta 5% Polaria, 2 siivua kalkkunaleikettä.

Esimerkkipäivän saldot: 1272 kcal, 117.8g proteiineja, 30.5g kuituja, 131.2g hiilareita sekä 28.8g rasvaa. Painonvartijapisteitä 20.3P.

HUOM: Kasviksia ja hedelmiä en ole esimerkkipäiviin laittanut, kukin syököön niitä omantuntonsa ja mielihalujensa mukaan. Kasvisten hiilarimäärät eivät mainittavasti kokonaissaldojen hiilarimääriin vaikuta, hedelmät sen sijaan kasvattavat reippaammin energia- ja hh-määriä.

ps. Jos kopioit, muista ilmoittaa lähde ;o)
(Edit: Lisätty linkki ruokaohjeeseen.)