No, tämä ei kiinnosta muita kuin niitä, jotka yrittävät laihduttaa ja harkitsevat Nutrilett-tuotteiden käyttämistä apuna. Nutrilett-tuotteiden hyvä puoli on se, että niissä on aika pitkälle mietitty vitamiinien, hivenaineiden ja proteiinin saanti vuorokauden mittaan, mutta suurena - ja painotan ERITTÄIN suurena - miinuksena on kuitupuoli jätetty lähes kokonaan huomiotta. Jos joku haluaisi yrittää Nutrilettillä elää useamman päivän peräkanaa, suosittelisin lisäkuidun hankkimista esim. Vi-Siblinin, Bioteekin puhdistuskuuri-jauheen tai jonkun muun kuitutuotteen avulla. Kasvikset ja hedelmät ovat toki se luonnollisin tapa saada hiukan lisäkuitua, mutta hedelmistä tulee aika paljon sokeria siinä sivussa ja se voi laukaista näläntunteen. Riippuu varmasti henkilöstä. Eli ehkä sitten kaalisoppaa Nutrilettin kaveriksi =) Sitten Nutrilett-makuihin, mikään tuotteista ei ole (onneksi?) niin "hyvää", että siihen tulisi himo:

Maistuvat:
- kasvisliemi (20 kcal, tehty veteen)
- suklaapirtelö (200 kcal, tehty rasvattomaan maitoon)
- suklaajälkiruoka (100 kcal, tehty veteen)
- tomaattiliemi (12 kcal, tehty veteen)
- vaniljajälkiruoka (100 kcal, tehty veteen)

"Ok":
- ateriapatukat: choko-crisp-suklaa (209 kcal), karamelli-toffee (211 kcal), pähkinä-suklaa (218 kcal), tumma suklaa (208 kcal)
- Smart Carb-juomat: capuccino (204 kcal/330ml tetra), suklaa (210 kcal/330ml tetra)

Menettelee:
- ateriapatukat: aprikoosi-sitruuna (211 kcal), brownie (228 kcal, julmetun äkkimakea)
- mansikkapirtelö (202 kcal, tehty rasvattomaan maitoon)
- VLCD-jauheet: mansikka (110 kcal, tehty veteen), metsämarja (112 kcal, tehty veteen), suklaa (111 kcal, tehty veteen)

Siinä ja siinä (eli ei tullut sentään paha olo syödessä)
- kanakeitto (262 kcal, tehty rasvattomaan maitoon, jauhoinen)

En todellakaan suosittele:
- juustopasta (282 kcal, tehty rasvattomaan maitoon, jauhoinen ja ällöttävä)
- tomaattipasta (271 kcal, tehty rasvattomaan maitoon, jauhoinen ja ällöttävä)

Tässä eivät tietenkään ole kaikki Nutrilett-tuotteet ja osa 5pv startista on vielä maistamatta. Sitten jatkamaan läskipäivän viettoa ;o)

Yleisarvioksi voisin sanoa, että ei kokeilu kannattanut ainakaan meikäläisellä. Näläntunne ei todellakaan hävinnyt näillä tuotteilla (ehkä juuri kuidunpuutteen ja runsaan hiilihydraattimäärän takia) ja sen lisäksi muutaman tuotteen kanssa meinasi yrjö lentää, että yritä siinä sitten saada sisääsi ne tarvittavat hivenaineet ja vitamiinit...