Bongasin tämän meemin Meidän elämää -blogista:

1) Lottoatko? *Jep, kestolotto jokereineen ollut jo muutamia vuosia.
2) Lempiruokasi? *Puoliraaka ja murea härän/lehmän sisäfilee, kaveriksi tuoresalaattia (rucolaa, retiisiä..).
3) Sauvakäveletkö? *No tottakai, tällaisen nörtin hartioille sauvakävely tekee suorastaan ihmeitä, poistaa kipuja ja oikaisee ryhtiä! Suosittelen kaikille, opetelkaa oikea tekniikka, eipä näytä enää hölmöltä ;o) (sitäpaitsi, kuka välittää siitä mitä muut ajattelevat?!)
4) Onko sinulla lauantaisin saunavuoro? *Jep.
5) Käytätkö bonuskortteja? *Jep, löytyy S-bonus, Plussa, Ykkösbonus, Hesburger-bonus...
6) Katsotko lätkää tai formulaa? *Lätkää, mutta voi mihin hävisit Raimo 'Raipe' Helminen? Formuloita ei jaksa enää, jotenkin ilo meni siitäkin, kun Matti Kyllönen vaihtui johonkin tosikkoon.
7) Kuvaile lempikotiasusi: *Alasti tai siis 'au naturell'.
8) Ostatko tarjouksesta? *Jos satun älyämään tarjouskyltin kävellessäni kauppaan. Harvemmin kuitenkin ne meikäläisen käyttämät tuotteet ovat tarjouksessa.
9) Tiedätkö mitä maitolitra maksaa? *Jep, tavallinen ja punainen n. 70snt/l, rasvaton+laktoositon ynnämuut spesiaalimölöt n. 1.55e/l...
10) Käytätkö julkisia liikennevälineitä? *En. Työttömällä ei ole erityisiä tarpeita liikkua kuin harvoin ja silloin tarvitsee kyllä omaa autoa sekä huonojen joukkoliikenneyhteyksien että liikuteltavan tavaran määrän takia.
11) Katsotko Kotikatua? *En. Enkä muuten Salkkareitakaan.
12) Onko sinulla feikkimerkkituotteita? *Ei tietääkseni.
13) Laulatko karaokea? *Jep.
14) Onko sinulla Ikean huonekaluja? *Ei tietääkseni.
15) Haetko Tallinnasta mäyräkoiria? *En. Tulis aika kalliita mäyriksiä... Pidän enemmän siideristä ja viineistä.
16) Onko sinulla tikkataulua? *Ei. Vielä...
17) Juotko suodatinkahvia vai espressoa? *Suodatinkahvia. Pannukahvikin on hyvää, sitä juon kesät mökillä.
18) Onko kodissasi Aalto-maljakko? *Ei.
19) Ostatko osamaksulla? *Joskus on tullut ostettua, nyt ei pieneen ikuisuuteen.
20) Onko sinulla vyölaukkua? *Tottakai =D Vyölaukku on se 'must' tyylikapine sauvakävellessä xD
21) Oletko siirtynyt digiaikaan? *Jep, digiboxilla katsotaan digikanavat ja töllöllä sekä VHS:llä saa analogiset vielä näkyviin. Tosin kikkailin VHS:n nauhoittamaan myös digiä, nimittäin boxia ;o)
22) Oletko tosi-tv:n ystävä? *No en todellakaan.
23) Lempieineksesi? *Öh, epäterveellisyydestään huolimatta, niillä on tullut joskus elettyä. Lemppari ehkä joku Ristoranten pakastepizza, sanotaan vaikka speciale (olikohan siinä herkkusientä, salamia ja jotain muuta..).
24) Kuka teillä siivoaa? *Mielellään en minä ainakaan...
25) Juotko kuivia vai makeita viinejä? *Kuivia punaviinejä mieluiten, lihan ja juustojen kanssa (okei, poikkeuksena riistaliha, joka vaatii jonkun vähän makeamman punaviinin, vai pitäiskö sanoa keskitäyteläisen...), puolimakeat/puolikuivat valkoviinit sitten kalan ja lintujen kanssa (ärsyttää muuten toi viinisanasto, jos sanot puolimakea punaviini, niin kyllä se tarjoilija tajuaa mitä tarkoitat, mutta naureskelee omahyväisesti partaansa tietäväisen näköisenä, että nytpä sieltä tuli moukan suusta teknisesti vääränlainen termi, argh! ..vaikka termi olisikin oikein..).
26) Onko kirjahyllyssäsi kirjoja vai koriste-esineitä? *Enimmäkseen kirjoja, muutamia satoja ellei yli tuhat.
27) Uskotko horoskooppeihin? *En periaatteessa, mutta tietynlainen arkkityyppinen perustotuus sieltä on löydettävissä (muista kuin päivittäisistä kopiohoroskoopeista), vaikka merkit itsessään ovat irtautuneet alkuperäisestä tähtitieteellisestä kehyksestään.
28) Kuinka usein teet ulkomaanmatkoja? *Olen tehnyt vain yhden eli 'useus'-termillä en koskaan.
29) Tykkäätkö puutarhatontuista? *Haa, eivät ne ole oikeasti puutarhatonttuja, ne ovat muukalaisia, jotka ovat soluttautuneet varomattomampien ja yksinkertaisempien ihmisten nurkkiin tarkkailemaan meitä! ...tosin en tiedä, saako tämä tosiasia minut pitämään niistä vai ei...
30) Ostatko vaatteesi putiikista, marketista vai kirpputorilta? *En osta vaatteita, kun haluaisin ensin laihtua. Jos on pakko, ensisijaisesti marketista joku pakollinen tai kirpputorilta. Putiikkihintoihin ei ole varaa.
31) Pidätkö laihdutuskuureja? *Enhän mä mitään muuta teekään, kuin kuureilen =D
32) Oletko pitänyt Tupperware-kutsuja? *En.
33) Käytätkö kaupan shampoota? *Jep. Hieno suomalainen tervashampoo ja hieno suomalainen hunajahoitoaine ovat sitkeän vuoden päivät kestäneen käytön tuloksena pelastaneet hiukseni silikoniaineiden jäljiltä.
34) Koska viimeksi lainasit kirjastosta? *6 päivää sitten.
35) Onko sinulla tekokukkia? *Mulla ei pysy edes tekokukat hengissä, saati ne aidot...

Niin että kopsaa tästä ja muista vaihtaa vastaukset (öh, eikös se ole meemien idea xD).