Noniin. Aamulla oli vaihteeksi älytön kiire, joten singahdin vaa'alle ja huis hommiin, enkä nyt sitten ole ihan varma, näyttikö se vaaka sellaisia lukemia, kuin olisi voinut odottaa (myönnän, mulla on sen verran ton maha/suolielimistön kanssa ongelmia, että pitäis saada puol tuntia rauhassa heräillä ja istua, ennen kuin yölliset ylimääräiset tyhjentyy ja olo kevenee...). Ainakin painonnoususta päätellen säästöliekki-ilmiö käynnistyi silloin toissaviikolla, koska huolimatta siitä, että olen syönyt vähemmän kuin kuluttanut, paino on noussut.

Toisaalta, verenluovutus oli maanantaina, siinä poistui 485g / 450ml, MUTTA on hyvä tietää, että verenluovutuksen jälkeen verisuonisto imee ensin nestettä elimistöstä verisuoniin korvatakseen puuttuvan volyymin, tämä tapahtuu niinkin lyhyessä ajassa kuin parissa päivässä, jolloin solut kuivuvat jonkun verran ja tämän jälkeen taas elimistö kerää syötävästä ja juotavasta aineesta kaiken mahdollisen nesteen soluihin ja nestetasapainon löytämisessä voi mennä jonkun aikaa.

Kolmannekseen... havaitsin aamulla, että saattaa olla tämä naistenvaiva-aika käsillä, mikä tarkoittaa myös nesteen kertymistä ja joskus yllättävän suurtakin painonnousua, ennen kuin se sitten viikon päästä taas tasaantuu. No, eipä siis ole vielä syytä hätääntyä, katsotaan, mitä vaaka näyttää ensi viikolla.

Jumpe, että mä en vaan ole pätkääkään kärsivällinen itseni suhteen (kaikkien muiden suhteen mulla on liiankin pitkät pinnat ja niitä on varattuna ison iso nippu), en jaksais odotella...