Näistä tuli ihan "sikahyviä", suosittelen. Sopivat myös karppaajille.

8
8
100 g
100 g
siivua pekonia
keskisuurta herkkusientä (n. 200g)
Luostari-juustoa
ruohosipulinmakuista raelevitettä (Ingman)

Lämmitä uuni 175°. Sillä välin kun uuni lämpeää, irrota herkkusienistä jalat ja nakkaa ne tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kuppiin. Paloittele juusto herkkusienten jalkojen kaveriksi ja lusikoi raelevite perään. Survo sekoittimella herkkusienten jalat, raelevite ja juusto tasaiseksi tahnaksi. Kasaa lusikan avulla ainakin peukalonpään kokoiset läjät tahnaa herkkusienten koloihin. Kiedo pekoni sienen ympärille, esim. siten että tahna jää pekonisiivun alle tukevasti. Anna olla uunissa n.20 minuuttia ja herkuttele ;o)

Ravintoarvot per sieni: 115.5 kcal, 8.9g rasvaa, 1.2g hiilareita, 0.4g kuituja, 7.6g proteiinia, 2P. Koko ohje 17P, on se merkillinen maailma tuo pistelaskumaailma.