12:00 Ruisleipää (2) kevytmetulla (4) ja Luostari-juustolla (4) sekä maitokahvia. Vi-Siblin annos + napit (eli piimaa, kalaöljykapselit, kromi, Lacto7 ja Tonalin).
13:30 Alpen Light Summer Fruits -kuitupatukka.

Sitten reissuun ja mietin, että pitäiskö sitä ottaa joku ateriapatukka mukaan, jota napostella. Taidan nyt kuitenkin tulla siihen tulokseen, että olkoon, menkat ovat alkamassa ja maha pompsahti turvoksiin eikä oikein tee mieli syödä erityisemmin mitään ;o)

Thoh, niinhän siinä kävi, että päätin tälle päivälle LÄSKIPÄIVÄN, kun ennen menkkojen alkua tai juuri tässä alkaessa tekee muutenkin mieli herkkuja ...ja sitä paitsi, jos aloitan mehupaaston jo sunnuntaina, ei ole hyvä olla LÄSKIPÄIVÄLLÄ juuri edellisenä päivänä. Niin ja kolmas hyvä syy: Suomen (ehkä viimeinen?) lätkämatsi sekä euroviisusemifinaalit =D Hyviä tekosyitä kaikki tyynni!

1 pss (200g) Taffel Fire Balls (chili+cayenne juustopalloja, nyt maistoin ekan kerran ja voin suositella, ensin vaikuttaa pehmeältä, mutta lievä tulisuus tulee jälkijunassa, kuitenkaan ei pussin jälkeen tuntunut siltä, että olisi kitalaki verillä =)).

Upcider Natural Extra Dry -siidereitä 6 tlk (tähän mennessä).

1 pss (200g) Taffel Kartanon tilli&kermaviili -lastuja.

ARGH! Olen sikapossu, nöfnöf! Söin vielä 100g Fire Ballseja xD


JEEEE!!!! Olen myös ONNELLINEN sikapossu, nöf, sillä Suomi (hämmästyttävää kyllä) voitti USAn välierämatsissa =))) Saan siis harjoitella hengityksen pidättämistä lisää seuraavissa Suomen matseissa =) Ja nyt sit Euroviisuja ;o))) ...ja taidan olla 6 tölkin jälkeen pienessä kännissä =)

Saldot: 77P, 3885 kcal, 167g rasvaa, 364.7g hiilareita, 25.9g kuituja, 61.1g proteiinia.

Että huhhuh =D Hyvä näin jälkeenpäin katsella, että kuinka paljon sitä voi syödä =D Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä ja ottaa vähän järkeä käteen näihin läskipäiviin, tää on jo ihan älytöntä, toisaalta lähinnä naurattaa, mutta kuitenkin... Projekti ei pian etene näillä luvuilla!