09:45 Alpen Light Citrus Fruits -kuitupatukka.
13:15 Hesburgerin ruisfilehampurilainen ilman majoneesia (7P / 310kcal), kaakao ja pussi pikkuporkkanoita.
19:15 1 tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä.
20:00 1 tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä.

Se täytyy sanoa, että sen verran jäi vielä hitsittämään tuo eilispäiväinen, että ostin sitten "lohtusyömistä", pussin Taffelin Kartanon lastuja (tilli & kermaviili) sekä pussin Taffelin FireBallseja. Ajattelin, että yritän syödä pussit puoliks ja puoliks miehen kanssa. Ans kattoo nyt sitten. Järkeilin itsekseni, että mulla on oikeus lohduttaa itseäni. Huolimatta siitä, että ahmintahäiriö on jatkuvasti lähellä, en ole kuitenkaan (mielestäni) erityisemmin ahminut pitkiin aikoihin. Sunnuntaina tuli kohtaus, mutta edellistä en edes muista. Nyt mietin kaupassa pitkän aikaa, lohdutanko itseäni ruoalla ja päädyin antamaan itselleni luvan.

Sen verran eilispäiväinen vaikutti elimistöön, että colon irritabile ärtyi. Stressaava tilanne neljän ihmisen "hyökätessä" yhden kimppuun ja suoleni alkoi kouristella. Menin ripulille ja tänäänkin vielä tuli pelkkää limaa suolistosta ulos. Toivottavasti tämä paranee nopeasti.

21:00 1 tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä, ½ lihaperunasoselaatikkoa.
22:00 Ruisleipää (2) kevytmetulla (4) ja Luostarijuustolla (4).
22:45 1 tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä, ruisleipää (2) kevytmetulla (4) ja Luostarijuustolla (4).

Ja sitten vihdoin nukkumaan. Koskakohan sitä jaksaisi keskittyä itse asiaan ja laskea, kuinka paljon kaloreita on tullut nautittua... Rauhoittuu maha tai ei, mehupaasto on pakko aloittaa maanantaina, sillä seuraavana viikonloppuna on taas hommia. Itse asiassa koko seuraava viikko on työvoimatoimiston hommia, kaikki viisi arkipäivää, mutta kunhan vältän hyppimistä, paaston pitäisi (kokemuksen mukaan) mennä mainiosti puuhan määrästä huolimatta. *krooh*