09:20 Alpen Light Chocolate & Orange -kuitupatukka, 1dl profeel -maitojuomaa.

Kohta taas opiskelemaan, mutta ei kertakaikkiaan jaksa tehdä eväitä, joten jos sitä luottaisi taas Hesburgerin voimaan päivällä, kunhan lounastauko entää.

13:00 Subwayn Melt -patonki (15cm, kokojyvä, kinkku, pekoni, kalkkuna, lisärinä juustoa ja rehut, kuten salaatti, tomaatti, kurkku ja oliivi, hiukan oliiviöljyä ja siinä se paketti taisi sitten olla).
18:00 Maitokahvia, popcornia (ehkä 100g), naudan palapaistia ja Karibian pataa.

Vaihtelu virkistää, minut johdatettiinkin ensimmäistä kertaa Subwayhin. Olin aivan h-moilasena tiskin edessä, että mitä ihmettä tässä nyt täytyy tehdä. Myyjä kysyi, että mitä otan, vilkaisin vaihtoehtoja ja valkkasin Meltin. Homma ei ollutkaan siinä, vaan seuraavaksi myyjä kysyi, että minkälainen leipä ja mä olin ihan pihalla että häh, miten niin minkälainen? Myyjä selitti kärsivällisesti, että haluanko 15 vai 30 -senttisen (siis se leipä...) ja sitten niitä oli vielä 5 erilaista leipävaihtoehtoa, joista valkata. Tällainen maalaistollohan oli ihan ulkona kuin lumiukko! Eikä riittänyt, että valitsi pituuden (siis edelleen sen leivän...) ja maun, sen lisäksi tuli sitten vielä kysymyksiä kastikkeista, lisätäytteistä ja öljyistä. Lopputulos oli kyllä hyvä ;o)

Subwayn tarjottimen päällä olevassa paperissa oli tarina miehestä, joka tiputti vuodessa 111kg syömällä vain Subin leipiä. Lounaaksi jonkun ja päivälliseksi toisen, leivistä pois juustot, majoneesit, öljyt ja mausteet. Jepjep, onnistuu mieheltä, ei naiselta. Jälleen tullaan siihen hormonijuttuun.

No, huomisaamuna täytyy herätä ajoissa, täytyy ehtiä tehdä mehueväät, koska aloitan sen mehupaaston huomenna. Suolen tyhjennystä ei millään viitsi tehdä kamalassa kiireessä aamulla, mutta kyllä sen ehtii sitten iltapäivällä koulutuksen jälkeen. Ohjelmassa nimittäin koko ensi viikon on työvoimakoulutusta tai jotain vastaavaa. Onneksi voin yhdistää kaksi asiaa: joudun käymään kaupungissa koulutuksen takia, mutta samalla voin käydä myös uimahallissa eli autolla ajelu ei mene ihan hukkaan ;o) Saas nähdä, jaksanko käydä joka päivä uimassa, varsinkin kun olen sillä mehupaastolla. Huh.

22:30 Ristorante Special -pizza.

Ihme juttu, että vielä tuli mieleen, että täytyypä tällainenkin energiapommi ahtaa itseensä, että jaksaa sitten paremmin ensi viikon paastota xD Normaalisti suositellaan rauhallisempaa "paastoon laskeutumista" eli ensin ollaan muutamia päiviä puhdistavalla ruokavaliolla, ennen kuin paasto aloitetaan, mutta ei ole koskaan mennyt mulla ihan sillä lailla. Oon yleensä aloittanut paaston ihan tuosta vaan, ilman mitään valmistautumista ja se on sopinut mun vatsalle ja suolistolle, ei välttämättä sovi kaikille.