Suolihuuhtelu tuli tehtyä pienessä kiireessä ja nestettä jäi sisään. Vinkkinä paastoa suunnitteleville: kannattaa pitää pöksyissä ainakin pikkuhousunsuoja sijoitettuna niin, että sen on mahdollisuus imeä mahdollisesti peräaukosta tihkuvaa suolihuuhteluvettä ;o) Yleensä sulkijalihas on kyllä siinä kunnossa, ettei sieltä edes pelkkää vettä tihku, mutta jos sattuu esim. pääsemään pieru (flatus), niin sitä suoleen jäänyttä vettä todennäköisesti tulee viimeistään siinä vaiheessa.

Aamupala: Biotta Mustaseljamehua 2dl laimennettuna veteen, yht. 5dl.
Välipala (ja pitkin päivää huikkailtuna): 1.5L vettä, jossa C-vitamiiniporetabletti (1g).
Lounas: Maitokahvia, Biotta Vihannesmehua 2dl laimennettuna veteen, yht. 5dl.
Välipala: Bioteekin probioottikuitu -annos.
Päivällinen: 2.5dl Gefilus Omena-Guava +soijaproteiinimehua, n. 3½dl kasvislientä (1 kpl Herbamare kasvisliemikuutio).
Välipala: Maitokahvia.
Iltapala: 1½dl Biotta Wellness-mehua, jolla huuhdoin alas Lacto7, kalaöljykapselit ja magnesiumin, kultapiisku-koivunlehtiteetä mukillinen, seassa 1tl hunajaa.

Tuntemuksia: Näin kolmantena päivänä mahalaukku alkaa kitistyä. Pientä kurlutusta ja kurinaa kuuluu toisinaan, mutta kun kuuntelee oman elimistönsä tuntemuksia, havaitsee, ettei se olekaan nälkää, vaan kurlutus johtuu nimenomaan tyhjästä vatsasta ja nesteiden liikkeestä. Nälkä on ikäänkuin hävinnyt, eikä sitä alunperinkään siis ole oikeastaan tullut. Ehkä eilen, toisena paastopäivänä, mahan kurluttaessa enemmän eli kun vatsalaukku ei ollut vielä kitistynyt, hetken tuntui joku hämärästi nälkää muistuttava tunne, mutta sekin hävisi samantien. Ei ole vieläkään heikottanut, huimannut, oksettanut, ymv., hiukan normaalia enemmän on luonnollisesti pissittänyt, mutta ei paljon. Yllättävän hyvin selvinnyt vähemmillä yöunillakin, normaalisti tarvitsen 8 tuntia, jotta heräisin omia aikojani virkeänä, mutta nyt on pärjännyt 6-7 tunnin unillakin. No, ehkä tuo on vain joku muu juttu, tuskin liittyy itse paastoon ;o)