Heräsin jälleen aikaisemmin kuin yleensä (6:30) ja puoli tuntia ennen kellonkaan soittoa. Kai tämä paasto sitten tällä kertaa jostain syystä virkistää. Suolihuuhtelukin tehty taas aamusta. Eilen tuli juotua illalla pieni kupillinen väkevää ja vanhaa kahvia, ainakin epäilen, että se aiheutti vatsaan epämiellyttävän olon. Joten harkitsen jättäväni tästä eteenpäin vielä kahvinkin pois. Keitän varmaan itse sen verran miedompaa kahvia, ettei se haittaa paastoa, mutta juodaan välillä teetä. On muuten hauskaa, kun neste on lähtenyt nahan alta liikkeelle, varsinkin mahan kohdalla nahka suorastaan roikkuu, kuin vanhalla elefantilla =D

Aamupala: Vogelin yrttiteetä mukillinen, 1tl hunajaa.
Välipala: Biotta Rypälemehua 2dl laimennettuna veteen, yht. 5dl.
Lounas: Biotta Hapankaalimehua 2dl laimennettuna veteen, yht. 5dl.
Välipala (ja pitkin päivää huikkailtuna): 1.5L pullossa vettä + C-vitamiiniporetabletti (1g).
Päivällinen: 2.5dl Gefilus Omena-Guava +soijaproteiinimehua, n. 3½dl kasvislientä (1 kpl Herbamare kasvisliemikuutio).
Välipala: 1½ kuppia maitokahvia.
Iltapala: Mukillinen Vogelin kultapiisku-koivunlehtiteetä jossa 1tl hunajaa, 1½dl Biotta Wellness -mehua, kalaöljykapselit, Lacto7 ja magnesium.

Paaston aikana on tullut nautittua magnesiumia kromin sijaan, johtuen siitä, että muutoin alkaa vetää pohkeista ja joskus jopa reisistäkin suonta. Suolisto on näiden neljän päivän aikana rauhoittunut nyt niin hyvin, että ajattelin aloittaa huomenna syömisen. Todennäköisesti aamulla ensin puuroa ja kurssipäivän safkiksen aikana johonkin paikkaan salaatille ja siitä sitten pikkuhiljaa varovasti "kärryille". Nälkää saati heikotusta ei ole vieläkään. Mieleen nousi tänään epäilys uinnin jälkeen saunassa, että mitäs jos mä nyt tietämättäni alankin jo poltella lihaksia. En nimittäin ole varma, tuntuuko lihasten polttelu lihaksissa vai ei. Jos ei tunnu niin hyvä, sitten energiaa on palanut rasvasta ja mehun hiilihydraateista. Paino on pudonnut todennäköisesti puhtaasti nestekierron tehostumisen takia. Fiilis on hyvä =)