Kyllä huomasi, että eilen tuli syötyä kiinteää ravintoa ja ruoansulatuksen joutuessa töihin, iski väsymys. Illalla en jaksanut tosiaan valvoa kuin hädin tuskin siihen puoleen yöhön ja aamulla olisin nukkunut varmaan ties kuinka ja pitkään, ellen olisi laittanut herätyskelloa soimaan klo 11:00. Nyt jatkuu edelleen varovainen syöminen, ajattelin tehdä aamupuuroa, lisätä näkkileipää ja illalla menen sinne lämminhenkiseen paikkaan, saattaa olla, että saan "karppiruokaa" eli lihaa ja kasviksia, kuten eilenkin ;o)

12:00 Maitokahvia, Vi-Siblin annos, jolla huuhtelin alas Lacto7, kalaöljykapselit ja magnesiumin.
12:30 Elovena Hetki neljä viljaa, 1 annos Liinus pellavarouhetta, maitokahvia, mukillinen Vogelin kultapiisku-koivunlehtiteetä, 1 tl hunajaa.
14:15 Hesburgerin moniviljasämpylä (jäi syömättä eilen, sehän tulee salaatin mukana), Alpen Light Summer Fruits -kuitupatukka.
Välipalajuomana Biotta Rypälemehua 2dl laimennettuna veteen, yht. 5dl.
15:30 Ruisleipää (2) kevytmeetwurstilla (4) ja Oltermannijuustolla (4).
16:45 ½ Ristorante Bolognese -pakastepizzaa.

Okei. En KENELLEKÄÄN suosittele edes toisena paastonjälkeisenä päivänä pizzaa, en edes puolikasta. Mieheni söi pizzaa ja kysyi, että söisinkö mä puolet. Pitkän aikaa pähkäiltyäni päätin, että okei, syödään nyt sit. Ensin turposi tuo ylävatsa ja tunnin päästä alkoi jo nipistellä mahaa. Tällä hetkellä on edelleen kamala turvotus päällä ja tuntuu, kuin vatsassa olisi kivi. Kipu. Ja sit töihin...

21:15 Lautasellinen kurkkua, tomaattia, keltaista paprikaa ja salaattia sekä 5 lihapullaa.

Eli sain paikan omistajalta rehuja ja vähän lihaa, kuten jo epäilin ja toivoinkin ;o) Ei mahda mitään, hyvä mieli tulee aina (ja maha täyteen) =D