Ensinnäkin huomautus: Esimerkkipäivässä EI OLE otettu huomioon tarpeellista vitamiinien, hivenaineiden tai kivennäisten saantia, sen sijaan proteiinin määrä on laskettu keskitasoisesti liikkuvalle naiselle ja kuidun määrä on laskettu suoliston toimintaa ajatellen. Jos haluat noudattaa tätä, muista pitää huolta, että saat tarpeeksi 'hivukkeita'.

Kauppalista esimerkkipäiviä varten:
+ All Bran Plus -kuitumuroja
+ Ananaspaloja omassa mehussaan
+ Elovena Hetki -puuroja
+ Heraproteiinijauhetta
+ Jogurttia (rasvaton, n. 40 kcal / 100g)
+ Kalkkunaleikettä
+ Kunto-näkkileipää (kuitua 21%)
+ Maitorahkaa 0.3%
+ Mehukeittoja (sokeroituja ja / tai sokeroimattomia)
+ Piimää (laktoositon, rasvaton)
+ Polar 5% -juustoa
+ Savujuustotäytteisten jauhelihapihvien ainekset (2 pss sipulikeittoaineita, 2 prk 3.5% kermaviiliä, 1.2kg naudan jauhelihaa (rasvaa max 10%), 150g savujuustoa (esim. Kippari), ½ purkkia mustia oliiveja (esim. Rainbow kivettömät n. 200g), tomaatteja, valkosipulia, timjamia, persiljaa)
+ VLCD-jauheita (esim. Nutrilett suklaa, mansikka, metsämarja, mikä hyvänsä, jossa on n. 110 kcal / pussi)
+ sekä hunajaa, Liinus-pellavarouhetta, luomuvehnänleseitä, pussiteetä, yrttijuomajauhetta

HUOM: Esimerkkipäivät EIVÄT käy karppaajille. Näillä esimerkkipäivillä voivat pelata ne, jotka haluavat rajoittaa rasvan määrää ruokavaliossaan rankalla kädellä.

HUOM: Savujuustotäytteiset jauhelihapihvit sen sijaan sopivat hyvin karppaajallekin =)

HUOM: Kasviksia ja hedelmiä en ole esimerkkipäiviin laittanut, kukin syököön niitä omantuntonsa ja mielihalujensa mukaan. Kasvisten hiilarimäärät eivät mainittavasti kokonaissaldojen hiilarimääriin vaikuta, hedelmät sen sijaan kasvattavat reippaammin energia- ja hh-määriä.