Noniin, vaa'alla on käyty ja muutos oli 200g lisää. Mikä ei sinänsä ole todellakaan mitenkään kummallista. Ottaen huomioon, miten tuli ryssittyä viime loppuviikon syömisten kanssa (euroviisut, lätkämatsit, äitienpäivä) ja sit vielä meni hermot ja tuli pitkästä aikaa ahmintakohtaus siihen päälle. Siitähän tilitinkin tuolla aikaisemmissa postauksissa, kurkkikoon nuo kaksi kuka jaksaa.

Pistetään tähän taas välimallin mato, jota klikkaamalla pääsee vilkaisemaan, miten se paino tosiaan sahaa ylös ja alas:

596250.jpg


Kokomatkan kaalimatokin tuli päivitettyä ja sen näkee tietosivulta, kuten myös painokäyrän. Lisäsin sinne muuten ympärysmittoja ja mittanauhan löytymisen kunniaksi otin varmaan lähes kaikki mahdolliset ympärysmitat, jotka kehosta löytää =D

Odottelen edelleen, että vatsan toiminta rauhoittuisi ja pääsisin aloittamaan mehupaaston, mehut olen nimittäin jo ostanut kaappiin. Kaikki muut tarvikkeet paastoa varten mulla onkin ennestään kotosalla, kuten Molkosanin heravalmisteet, yrttiteet, suolihuuhtelupussit sun muut. Pakkiosasto kiukuttelee, on koko viikon ollut inhottava puoliumpinainen olotila ja välillä lentää kuin nuorten keihäs (pitkälle kyllä, mutta ihan mihin sattuu..). Mikä tarkoittaa sitä, että colon irritabile muistuttelee olemassaolostaan. Puuh.