11:15 Ruisleipää (2) Oltermannijuustolla (4) ja kevytmeetwurstilla (4), maitokahvia.
12:30 Hesburgerin salaatti (tomaatti, kurkku, paprika, persilja, salaatti) kevyt paprika-curry-kastikkeella, maitokahvia, Alpen Light Summer Fruits -kuitupatukka.
14:10 HK Potku broilerinuggetit juusto-jalapenodipillä (yht. 235g), Vi-Siblin -annos, jolla huuhdoin alas Lacto7, kalaöljykapselit, piimaan ja Tonalinin sekä kromin.

Korjaus: en jaksanut tuosta Potku-purkista syödä kuin vähän reilu puolet, sitten tulikin toppi vastaan. Sinänsä ihan kiva, ettei maha vedä kaikkea törkyä (ja koira hurrailee töpöhäntä viuhtoen, kun saa loput ;o)).

18:15 Nutrilett pähkinä-suklaa -ateriapatukka, 2.5dl vadelma-persikka +kuitumehukeittoa, Knorr Vie appelsiini-banaani-porkkana -annos 100g, GoGreen suklaa-kaurajuoma 2dl, Alpen Light Apple & Sultana -kuitupatukka.
21:00 Hesburgerin ruisfilehampurilainen ilman majoneesia, kreikkalainen salaatti kevyellä curry-paprika-kastikkeella, kaakao.
23:00 Maitokahvia.

Jotenkin ollut olevinaan sen verran kiirettä, ettei ole ehtinyt laskea päivien kalori- tai pistemääriä kahteen tai peräti kolmeen viikkoon. Täytyykin taas uudestaan aloittaa tästä päivästä se laskeminen, ettei pian pääse unohtumaan =) Eipä sillä, ei tässä ole mitenkään erikoisen "epänormaalisti" tullut syötyä, eikä varsinkaan mitään epänormaalin suuria määriä. Mutta täytyy nyt palauttaa itsensä "ruotuun", ainakin varmuuden varalta tarkistaa, että missä mennään ;o)