11:00 Ruisleipää (2) kevytmetulla (4) ja Luostarijuustolla (4), maitokahvia.

Voi tyhmä minä! Ihmettelin, että mitenkäs on tullut oudon raskas olo vatsaan, vaikken ole vehnään koskenut (muistaakseni) sen jälkeen, kun erehdyin syömään paaston jälkeen puolikkaan pakastepizzan, joka tuntui siltä, kuin olisin syönyt pussillisen pieniä kiviä. Vilkaisin nyt sitten epäilyksen vallassa tuota ruisleipäpakettia ja voi elämän kevät! Tässä ruisleivässä ON vehnäjauhoja! Äh, täytyy taas kaupassa olla tarkempana tai pysyä ruisnäkkärissä ihan suosiolla.

13:00 1 keitetty kananmuna, 1 banaani, Alpen Light Summer Fruits -kuitupatukka.
14:00 2 palaa Ryvita Dark Rye -näkkäriä (valmistusaineet täysjyväruisjauhoa ja suolaa), kevytmeetwurstia (4) ja Oltermannijuustoa (6), maitokahvia.

Jahas, täytyykin sitten tehdä taas juomasekoitus itsellekin, kuten tuolla nikseissä vinkkasin muille. Mutta ensin kävelylenkille =)

19:00 3kpl Kariniemen hunajamarinoituja minuuttipihvejä, n.100g/kpl.
20:45 1kpl Wilhelm Kevyt 9% -makkara, Luostarijuustoa (2), Alpen Light Chocolate & Orange -kuitupatukka, maitokahvia, sinappia, ketsuppia, karviais-boysenmarja +kuitumehukeittoa.
23:30 Maitokahvia ja 2 Ryvita Dark Rye -näkkäriä kevytmetulla (4) sekä Luostarijuustolla (4).

Josko sitä iltapalan syötyään menis välillä pitkälleen, unikuvia katselemaan.

Muuten, nikseihin lisäsin nappien ja linkkien linkitysohjeet ja kuinka ne laitetaan omaan laatikkoonsa. Samaiset ohjeet on linkitetty myös vuodatus.netin foorumin tukisivustolta tänne.