Sauvakävelyä n. 5.7km.

Sykemittari oli ranteessa ja syke pysyi n.125-140 välillä, paitsi milloin noustiin mäkiä ylös, se nousi 155-160. Yksi mäki oli niin jyrkkä, että sain sykkeen 168. Tuo mäkisessä lenkkimaastossa kulkeminen tuntuu muutenkin paljon tehokkaammalta ja mukavammalta, kuin että joutuisi vetämään asfaltilla suoraa ja tasaista.

EnergyNetin laskurin mukaan kulutin 452 kcal.

Huomautettakoon, että Kalorilaskurin liikuntalaskurin ja EnergyNetin laskureiden välillä on aika minimaalisia eroja ja että n. 30min rintauinnilla pystyy kuluttamaan saman kalorimäärän, kuin tuolla muutaman minuutin yli tunnin sauvomislenkillä. Mielenkiintoista on muuten myös se, että sauvakävely tekee aivan erilailla nannaa hapenotolle ja sydämen suorituskyvylle, kuin uinti ;o)

Muuten, jos jollakulla on hyviä vinkkejä noihin sykkeisiin tai uintitreeneihin, niin SAA VINKATA =D Yksi uintitreeniohjelma löytyi KuntoPlussan nettisivuilta. Onko mielestänne pätevä?

1km rintauintia aikaan 25 minuuttia eli uus oma enkka, jeejee!

EnergyNetin laskurin mukaan kulutin uintilenkillä 393 kcal.

ps. Olis pitänyt älytä tankata n. puol litraa nestettä ENNEN sauvakävelylle lähtöä ja olis pitänyt muistaa ottaa eväsjuomaa. Oli nimittäin sen verran kuuma, että vaikka tankkasin heti lenkin jälkeen puol litraa palautumisjuomaa ja lipitin vielä loppupäivän mittaan kaksi litraa nesteitä, tuntui lievän kuivumisen aiheuttama naputus otsalohkon takana lähes koko loppuillankin...