09:45 1dl All Bran Plus -kuitumuroja 27% ja 2dl profeel vadelma-jogurttia 0.1%, maitokahvia, 3 siivua ohuenohutta kalkkunafilettä.
Välipala: 2dl Biotta Breuss-mehua veteen lantrattuna, yht. 5dl.
12:15 1 keitetty kananmuna.
13:45 Ryvita Dark Rye -näkkäriä (2) ja ohuenohuita kalkkunafileitä (8).
17:45 Hesburgerin kreikkalainen salaatti sinihomekastikkeella ja moniviljasämpylä sekä kaakao.
19:00 Golden Cap Sparkling Dry -siideri (0.33 lasipullo).
Yöpala töiden jälkeen: 1 keitetty kananmuna ja Alpen Light Summer Fruits -kuitupatukka.

Siirsin muuten ne yleishöpinät tästä ruokapäiväkirjan seasta ihan omaan postaukseensa. Ehkä helpottaapi lukemista, ehkä ei. Jos edes ketään kiinnostaa ;o)