Jahas, sitten onkin taas puuhapäivä edessä...

11:00 Maitokahvia, Alpen Light Summer Fruits -kuitupatukka.
11:30 Ryvita Dark Rye -näkkäriä (2), kevytmetua (4) ja Luostarijuustoa (4). Vi-Siblin annos, Cynara-tipat 20, kromi, Lacto7, kalaöljykapselit, SaltBalans.
16:00 Maitokahvia.

Evääksi luennolle Hesen katkasalaatti ja sinihomekastike, 2.5dl mehukeittoa, Alpen Light Apple & Sultana, SOYosa 2dl, 1.5L vettä + C-pore 1g ja menoks... Luennon jälkeen suoraan töihin.

Luennolla tuli oikeasti syötyä SOYosa karhunvatukka soija-kaurajuoma 2dl, 2.5dl vadelma-persikka +kuitumehukeittoa, Alpen Light Apple & Sultana, Knorr Vie maissi 100g, katkarapusalaatista kaikki muut paitsi kastike ja salaatti x)

Sitten töissä omistaja tuli taas kysymään, söisinkö mä jotain, niin totesin onnellisena, että jos jotain lihaa, niin se teki mulle kanan rintafilettä, johon laittoi juustoa ja sitten sen viipaloidun kanan alla oli iso lautasellinen salaattia, kurkkua, tomaattia, omenaa, sitruunaa, suolakurkkua ;o)

Yöpalaksi vielä Ryvita Dark Rye -näkkäriä (2), kevytmetulla (4) ja Luostarijuustolla (4). Sitten vois raahautua pikkuhiljaa nukkumaan... Ja ihan turha kuvitella, että tästä pääsee aamuks tenttiin, täytyy mennä sit suoraan uusintaan xD