Listaanpa tähän itselleni, mitä kaikkea tuli syötyä juhannuksen aikana. Vaikkei sitä niin tarkkaan muista, niin ainakin pystyy jotain osviittaa katsomaan ja arvioimaan paljonko kaloreita tuli syötyä keskimäärin per päivä.

2 pss kartanon lastuja (2x200g)
1 pss juustopalloja (200g)
4 tlk Upcider Natural Extra Dry -siidereitä
1 tlk Upcider Apple -siideri
1 l Nero -ruukkuviinijuomaa (valko)
1 l Nero -ruukkuviinijuomaa (rose)
2½ Aito valkosipuli -kabanosseja
2½ Valkosipuli-sinihomejuusto -wilhelmejä
1 marinoitu naudan pihvi
100g hunajamarinoitua kirjolohifilettä
⅓ Jalostajan merellinen pata -ainesta
250g kermapippuri -kanafileitä
jonkun verran fetasalaattia
aika paljon pannukahvia
1 plo punaviiniä
6 palaa Ryvita Dark Rye -näkkäriä
12 siivua 17% Oltermannia
6 siivua kalkkunafilettä
5 l palkoherneitä
2 marinoitua porsaanfilettä
2 kpl HK Potku BBQ nakki -purkkeja

Hmm, oliskohan tuossa kaikki? No, eihän se nyt niin paljon ollutkaan... Maha kyllä on turvoksissa kuin vappupallo, etenkin tuo heti rintojen alla oleva "makkarapaikka" päätti turvahtaa samantien, kun join ensimmäisen omenasiiderin. Pitäisi varmaan vehnän lisäksi lopettaa tuo omenasiiderin käyttö, molemmat aiheuttavat turvotusta. Toivottavasti perjantaiaamuna ei ole ihan kamalaa pettymystä, vaikka olen kyllä jo psyykannut itseni siihen, että juhannukseksi olin sallinut itselleni pienen repsahduksen ja nyt taas jatketaan normaaliin malliin ;o)