Pöh. Mikä ihme siinä on, että täytyy sinnikkäästi työntää näitä pohdintahöpinöitä tuonne ruokapäiväkirjan väliin. Helpompi varmaan lukea (jos jotakuta sattuu jostain syystä ylipäänsä kiinnostamaan), kun laitan nämä höpinäpätkät ihan omaksi tekstikseen...

Tuli herättyä tänä aamuna normaalia aikaisemmin, kun olin sopinut vieväni pyörän huoltoon jo kahdeksaksi. Lähdimme koiran kanssa taluttelemaan fillaria kohti liikettä ja liikkeessä keksin sitten, että voisihan siihen fillariin asentaa myös matkamittarin, jos vaikka tulisi tänä kesänä poljettua tavoitteellisemmin (kumma juttu, mun on pakko näköjään asettaa itselleni tavoitteita asiaan kuin asiaan, pakkomielle?). Voisi sitten vaikka sopia itsensä kanssa, että viikon aikana vähintään 28km pyöräilee (7x4km). Tuohan tuli tietty täyteen melkein tuplasti eilisellä pyöräilyllä, mutta kun tässä tulee muutenkin liikuttua, niin ei viitsi ihan älyttömyyksiin mennä, sitten loppuu kyllä mielenkiinto. Tuollainen "vaivainen" 4km päivässä voisi innostaa hupiajelemaan useammin. Uintihan mua kiinnostaa enemmän, mutta uimahalli menee juhannuksesta taas pariksi kuukaudeksi kiinni.

Käveltiin sitten aamusella kaikessa rauhassa tunnin verran koiran kanssa ympäri tätä hiljaista kylää ja nyt sit odottelen, että kello tulis niin paljon, että naapurikaupungin uimahalli aukeais ja vois lähteä uimaan. Taidankin lukea oppikirjoja sen aikaa, että kello kulkee eteenpäin, onpahan jotain hyötyä odottelemisesta =) Kävellessä muuten huomasi, että kyllä on mukavasti muutamia tuttuja, mutta kauan kateissa olleita, lihaksia reiden sivulta tiukkana. Ei voi sanoa "kipeänä", kun ei tunnu (ihme kyllä?) mitään kipuja vaikka tuli eilen pyöräiltyä kylmiltään aika paljon ;o)

Ja miten muuten immeiset, oletteko tehneet itsellenne lukusuunnitelmaa? Tarkoitan, jos tentti lähestyy, oletteko laskeneet, että täytyy lukea tätä kirjaa näin monta sivua tänä päivänä ja tuota toisena päivänä niin ja niin monta sivua ja sitten vielä kertaussuunnitelma siihen päälle? Mun tarttis nimittäin varmaan opetella sellainen toiminne... Olen aina ollut huono lukemaan tenttikirjoja, vaikka muuten pidän lukemisesta todella paljon. Hyviä ehdotuksia, anyone?