Haukku ei enää vaadi erikoisempaa huomiota, tänään se jo aloitti kieriskelyn ja hyvänolonmölinän nurmikolla, mitä ei olekaan tehnyt siis sunnuntain jälkeen. Eli selvästi on piski paranemaan päin. Ja palloakin se kävi tänään itse hakemassa, heitteli sitä hetken itse itselleen ja nakkasi sitten vielä meillekin. Mutta mä sanoin, ettei vielä heitellä, kun haavat repeää kuitenkin sitten riehuessa. Pari kertaa sitten appi heitti (luvan kanssa) palloa ja koira oli onnellinen x)

Yksi ison kulmahampaan reikä, jossa nahka oli päässyt taittumaan kaksinkerroin reikään sisäänpäin ja nahan alle, osoitti aavistuksen omaista märkimisvaaraa (tai ehkä mä olen ylitarkka?), joten laitoin muihin reikiin desinfioinnin jälkeen Bepanthenea, mutta siihen yhteen pahempaan reikään Basibactia, ihan varmuuden varalta. Aika hyvin pysyvät jo reiät kiinni, paitsi juuri se pahin, joka ihan alkuun oli todella hyvin piilossa kaiken turkin alla.

Nyt sitten töihin ja täytyy yöllä sitten hoitaa koissun käpälää, kun pääsen mökille. Isäntä lupasi ottaa haukun mukaansa omien töidensä jälkeen, mulle kun tuli tällainen vähän "ylläripylläri-työilta", jota ei todellakaan pitänyt olla. No, aina ei voi voittaa.

Seuraavan kerran tulen koneelle varmaan maanantaina, joten hyvää viikonloppua kaikille =)