Jahas. Vaa'alla on ravattu koko viikon ajan ja paino on pysynyt alle 90kg, kunnes... Tuli torstai, päivä ennen punnitusta ja ummetus. *huokaus* Eli, vaaka näytti äsken 90.3kg ja voin sanoa, että mahassa ei ole mikään mukava fiilis. Sen verran herkällä näköjään on vielä toi toiminta, että hirveän proteiinipitoiseksi ei voi ravintoa lykätä. Johtopäätös: paino pysyi alhaalla koko viikon eli jos suoli toimisi proteiinipitoisen ruoan kanssa paremmin, voisin laihduttaa karppaamalla, toisaalta tässä voi pohtia, olivatko syömäni proteiinimäärät hiukan liian suuria eli vähemmälläkin olisi varmaan pärjännyt, eikä olisi nukuttanut niin paljon ;o) Ja tässä mato:

628602.jpg


No, ainakin vielä ollaan lähempänä kuin kauempana. Lohduttavaa on se, että kun katselee tuota sahauskaaviota, niin sahauksesta huolimatta suunta on kuitenkin laskeva. Tarkoitan, paino putoaa enemmän kuin mitä se toisina viikkoina nousee:

628603.jpg


Eli ensi perjantaiksi odottelen pudotusta ja ottaen huomioon, että edelleen ollaan vain muutama sata gramma ysikympin yläpuolella, haaveena on vihdoin päästä pysyvästi alapuolelle =) Positiivista on varmaan myös se, että tuntuu tosiaan siltä, kuin nahka läskeineen olisi jotenkin irtaantunut lihaksista eli ehkä tässä on odotettavissa lisää muutoksia.

Senttejä ja niiden muutoksia taidan mittailla ja laskea sitten, kun saavutan ensimmäisen välitavoitteeni. Josta tulikin mieleen, että olen miettinyt, kiitos tämän henkilön, ajallisten tavoitteiden asettamista, jotta voisin olla varmempi siitä, että saavutan lopullisen tavoitteeni kesäksi 2008. Joten laskin kouraan ja tavoitteiden laskemista illemmalla luennon jälkeen, nyt on edessä reissu pankkiin, kirjakauppaan, uimahalliin... ;o)

ps. toi uimahallissa käyminen auttaa onneksi ummetukseen, kroppa saa kaiken tän luennoilla istumisen ja lukemisen vastapainoks liikettä... joten, toisaalta, ehkä välttämättä proteiinipitoisessa ruokavaliossa sinänsä ei ole mitään vikaa vaan siinä, etten ehdi sen vastapainoksi urheilla tarpeeksi usein.