Jahas, jostain bongasin tällaisen meemin:

Kuinka pitkä olet ilman kenkiä?
- 162.5cm. Pitkä vai lyhyt?

Omistatko asetta?
- Kyllä, haulikon, pistoolin ja taljajousen sekä auton.

Jos sinulla olisi henkinen sairaus mikä se olisi?
- Skitsofrenia ehdottomasti =D

Kuinka monta kirjainta on ihastuksesi sukunimessä?
- Ukon sukunimessä on 9 kirjainta.

Pidätkö hotdogeista?
- Tällainen roskaämpäri kuin minä syö lähes mitä vaan, jopa hotdogeja... eri asia on, että onko ne nyt sitten niin ihmeen hyviä.

Mikä on lempijoululaulusi?
- Sydämeeni joulun teen? Ei, kyllä se on muuten Varpunen jouluaamuna. Tavoitteena on, että pystyisin sen vielä joskus laulamaan itkemättä.

Mitä juot mieluiten heti aamusta?
- Maitokahvia.

Teetkö punnerruksia?
- Nuorempana tuli tehtyä aika hurjasti, nykyään erittäin harvoin. Pitäisi lisätä =)

Seurusteletko?
- Miten seurustelu määritellään? Vietän elämääni rakastamani miehen kanssa, asumme saman katon alla, olemme luvanneet pysyä yhdessä niin kauan kuin Rakkautta riittää. Mutta onko se seurustelua? Ennemmin se on elämäntapa =)

Pidätkö sateesta?
- Ehdottomasti, varsinkin mahtavan ukkosen kanssa! Paras on tietenkin auringon ja sateen määrän tasapaino, varsinkin luonnon kannalta.

Onko sinulla ADHD?
- Ei diagnosoitu, mutta selviä ADHD-oireita on ollut aina ;o)

Kolme asiaa joita mietit juuri nyt:
- Seksiä, pyöräilyä ja töitä.

Kolme tänään ostamaasi asiaa?
- Tänään en ole käynyt kaupassa. Viimeksi kun olen käynyt, tuli ostettua jotain suihkusaippuaa, Erittäin Hieno Suomalainen Hunajahoito sekä Ehta Savufilee-paketti. Savufilee-paketissa oli savustuspussikin mukana, mutta oli se sen verran kallista, etten olisi ostanut, ellei olisi ollut puoleen hintaan. Hyvältä se kyllä maistui =)

Nimeä viisi juomaa joita juot eniten:
- Maitokahvi, vesi, mehukeitto, mehut (kuitumehu, soijamehu, soijakaurajuoma), alkoholi (siideri, punaviini). Paha kyllä sanoa, kumpaa juon enemmän, maitokahvia vai vettä ;o) Kaikki muut jäävät sitten selvästi jälkeen noista kahdesta. Hankala kyllä keksiä, että mitä muuta joisin noiden lisäksi, viisi juomaa on yllättävän paljon.

Mihin aikaan heräsit tänään?
- 09:30 ekan kerran, mut sit tuli väsymys ja kävin vielä uudestaan nukkumaan. Ylös nousin n. 12:30 tienoilla VASTA! Laiska minä =)

Osaatko tavuttaa?
- Kyl-lä o-saan, jos tar-ve vaa-tii.

Tämän hetkinen huoli?
- Murehdin sitä, että köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat, eikä kukaan enää kanna vastuuta toisista ihmisistä, saati eläimistä ja luonnon saastumisesta =/ Omassa elämässä ei erityisemmin murheita ole, ellei lasketa esim. laihduttamista ja opiskelua, mutta ne nyt on oikeasti aika mitättömiä suruja.

Tämänhetkinen vihastus?
- Viha on aika mustavalkoinen ilmaisu. Pyrin välttämään sitä, mutta kyllä mulla vihaksi pistää se, että porvarit pääsivät valtaan ja polkevat nyt duunareita, naisia ja köyhiä minkä pystyvät!

Lempipaikka?
- Laiturin nokassa, varpaita vedessä huljutellen tai mökillä, pienellä niityllä kukkien keskellä lukien.

Vähiten mieluisa paikka?
- En haluaisi olla sodan jaloissa missään.

Minne haluaisit mennä?
- "Where I lay my hat, is my home" eli eipä niin väliä, osaan olla tyytyväinen melkolailla missä vain. Jos ajatellaan matkustelun kannalta, antiikin Rooman, Kreikan ja Egyptin paikkoihin tutustuminen olisi mahtavaa, sitten inkakulttuuri, kiinalaiset... Tiedonjanoni on valtava!

Omistatko läpsykkäät/sandaalit?
- Ihan släpäreitä on jotkut jostain ilmaiseksi saadut, joita en koskaan edes käytä. Sellaiset kantapäänkin sitovat sandaalit mulla on yhdet, joita käytän kokolailla maaliskuusta syyskuulle xD

Viimeinen asia jonka teet ennen nukkumaan menoa?
- Viimeiset päivitykset läppärillä ja kone kiinni, töllö kiinni (jos sattuu olemaan auki), valot pois olkkarista, sitten käyn vessassa, makkariin ja vaa'alle, piilarit pois päästä, luen hetken, sitten valot pois ja *krooh*. Aika tylsä kysymys, jos tähän vastaa vain viimeisen, kaikki vastais "laitan valot pois" tai "pyörin unettomuuttani"...

Palatko vai rusketutko?
- Rusketun ja saan julmetusti pisamia =D Jos ehdin olla ulkona, näytän kesän lopulla inkkarilta. Kesän alun näytän Peppi Pitkätossulta punaisine hiuksineni ja pisamineni ;o)

Keltainen vai sininen?
- Paha valinta, pidän kaikista väreistä, kunhan niitä on "sopiva määrä" xD

Milloin puhelimesi soi viimeeksi?
- Eilen hiukan ennen 16:tta, koskien hallituksen kokousta.

Mitä pelkäsit pienenä nukkumaan mennessä?
- En oikeastaan kai mitään. Pimeys oli ystävä, luonto oli mun puolellani ja yksinäisyys oli rauhoittavaa. Pelkäsin oikeastaan vain ihmisiä, ihmisissä asuu pahuus.

Mitä on taskuissasi juuri nyt?
- Köh, olen alasti, se on mun normaali "vaatetus" kotosalla... Mutta taskuista löytyy useimmiten joku yleisvemputin, jossa on tyyliin puukko ja pihdit tai vastaava, sen lisäksi 2GB muistitikku kulkee mukana ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, äänirauta.

Viimeisin asia jolle nauroit?
- Mä nauran niin monelle asialle, päivittäin. Hetkinen, ukko nousi sohvalta hakeakseen kahvia ja sillä välin vanhempi kissa varasti paikan ja asettui makaamaan aivan, kuin olisi ollut tuntikaupalla siinä xD Vanhus näyttelee aina kömpelöä ja hidasta, mutta silloin kun kyseessä on "paikanvarastus", sitä ei edes huomaa, että mistä se paikalle singahti! Mieheni oli murisevinaan kissalle, että tämä luovuttaisi paikkansa, jolloin katinturjake alkoi kehrätä xD *nauraa taas* Tästä on siis noin 2-3 tuntia =)

Monta TV:tä talossasi on?
- Yksi.

Kovaäänisin kaverisi?
- Itselläni on erinomaisen kuuluva (mutta pehmeä =)) ääni, mutta kenelläköhän mun kavereista olisi kovin ääni... 26-vuotias kampaajaystäväni, jolla on pieni poika, jep, hän sitten ;o)

Hiljaisin?
- Pikkusiskoni (johtuu varmaan siitä, että mulla on aina niin paljon höpötettävää, etten malta antaa siskolle suunvuoroa =D).

Mitä teit keskiyöllä?
- Päivitin syömisiäni blogiin, katselin kelloa ja odotin miestäni töistä.

Mitä ajattelit ensimmäiseksi aamulla?
- "Tulipa nukuttua hyvin. Ehtisiköhän sitä tänään lenkille =)"

Onko sinulla tällä hetkellä laastaria?
- On, jossain. Eri asia, mistä kaapista se löytyy =D

Onko kädessäsi sormusta?
- Pidän todella harvoin. Liittosormukseni suurennus tehtiin heti alkuun väärin ja se on ollut liian kireä jo alkuaankin, joten nyt kun sormet ovat olleet turpeammat, en ole sitä pitänyt kuin hyvin harvoin. Insinöörisormukseni on vähän isompi, joten sitä pidän silloin tällöin, kun tulee tarve laittaa edes joku koru. Samalla tulee tietenkin "tunnustettua väriä" eli mainostettua omaa vaivannäköään x)

Kuinka monet farkut lojuu tällä hetkellä kaappisi perukoilla?
- Hmm, paha. Ei mitään muistikuvaa. Sain juuri ystävältäni muutamat farkut, jotka eivät ole kaapissa vaan kirjahyllyssä =D Yhdet farkut ovat nojatuolin päällä.

Oletko mielestäsi notkea?
- Olen, johtuen yliliikkuvista nivelistä. Nuorempana olin erittäin notkea, kun ei ollut läskiä estämässä taipumista, mutta edelleen väännyn yllättävän pitkälle solmuun, liha ja läski välissä estävät vääntymisen umpisolmuun =D

Katso taaksesi. Mitä näet ensimmäisenä?
- Keittiön ja siellä olevan kahvinkeittimen.

Oletko mielestäsi harhaluuloinen?
- Heh, en tietenkään. Mielikuvitukseni on kyllä valtaisa, mutta pysyttelen poissa harhaluulosta tunnustamalla tosiasian, ettei kukaan voi olla aivan 100% varma mistään tiedosta.

Minkä eläimen näit viimeksi?
- Kissani ja koirani. Jos mietitään ulkoeläimiä, katselin yhtä harakkaa, joka haki sopivaa paikkaa erään aidan tolpannokasta ja tuijotteli sieltä maailmanmenoa.

Milloin viimeksi suutuit?
- Jaa-a, en kyllä muista. Suutun yleensäkin ottaen erittäin harvoin. Lasketaanko, jos hallituksen toiminta pistää välillä vihaksi?

Käytätkö hymiöitä?
- Tuleehan noita viljeltyä! Välillä alkaa oikein itseäänkin ärsyttää, kun niitä tulee käytettyä =P

Etunimesi toinen kirjain?
- I on ristimänimessäni toinen.

Mitä luultavasti tekisit nyt, jos et olisi koneella?
- Olisin sillä fillarilenkillä...

Omistatko laskimen?
- Kyllä, olikohan se TI-92. Siitä tosin ovat tainneet patterit loppua, joten käytän kommunikaattorin laskinta, jos tarvitsee laskea sulkeellisia tai potenssilaskuja. Peruskännykän laskin riittää silloin, kun teen pikaisesti jotain erotus, summa, kerto- ja jakolaskuja ja tarvitsen tarkemman tuloksen, kuin päässälaskemalla.

Mersu vai Volvo?
- Volvo. Halvemmallakin pärjää ihan hyvin. Auto ei ole meikäläiselle statusjuttu, vaan sillä tulee päästä paikasta toiseen ja mielellään saada tarpeellinen määrä tavaroita kulkemaan mukana!

Monestikko päivässä peset hampaat?
- Riippuu päivästä. Välillä unohtuu kokonaan. Reikiä ei tule, joten sinänsä se ei ole ongelma. Normaalisti se 1 kerta päivässä.

Kuusi vai mänty?
- "Sitä kuusta kuuleminen, jonka juurella asunto". Ja tiedättekö mitä se sanoo? Että täällä on perkeleesti hyttysiä! Siksi mieluummin mänty. Vaikkei kuusissa muuten mitään vikaa, niissä pesii kaikenlaisia tirppoja juuri niiden hyönteisten perässä =)

Juna vai laiva?
- Juna varmaan. En kyllä dissaa laivojakaan.

Kenen/minkä vieressä nukuit viime yön?
- Ukko vieressä, koira jaloissa, kissavanhus pään vieressä, nuorempi kissa mahan päällä. Melkoinen zoolandia se meiän pieni sänky...

Mikä vuodenaika kuvaa sinua eniten? Miksi?
- Kesä. Olen aurinkoinen ja energinen, pursuan elämää =) Sitten ehkä talvi. Hiljenen, kuuntelen, seuraan ja odotan kärsivällisesti. Kevätkin kyllä sopisi, pulppuan ideoita. Syksy kuvaa ehkä minua vähiten, mutta pidän kaikista vuodenajoista kokolailla yhtä paljon.

Onko sinulla yksi tai enemmän hyviä ystäviä?
- Hyviä ystäviä laskisin olevan 4 tai 5 (including my husband). Kavereita ja tuttuja on sitten siihen lisäksi satunnainen, muuttuva määrä =)

Oletko äitisi kanssa hyvissä väleissä?
- Kohtuuhyvissä, ei valittamista.

Kenen kanssa puhuit viimeksi?
- Mieheni.

Kuka soitti sinulle viimeksi?
- Taloyhtiön hallituksen jäsen.

Lempivärisi?
- Musta, valkoinen, vihreä, punainen... Oranssi oli aikaisemmin, mutta se on nyt vähän väistynyt. Musta on säilynyt voimakkaana. Pidän kyllä sinänsä kaikista väreistä, kunhan niitä on "sopivasti" ,o)

Kenen kaverin kanssa olit viimeksi?
- Jos ei miestä lasketa, kävin kampaajaystävälläni rupattelemassa tässä pari iltaa taaksepäin. Koirani kävi samalla leikkimässä hänen koiransa kanssa xD

Milloin olit viimeksi ulkona? Kenen kanssa?
- Jos kysytään "ulkona" ja tarkoitetaan sillä baaria, niin viimeksi viikko sitten keskiviikkona olin töissä baarissa, mutta töihin menen kyllä yksin. Baari-iltaa en ole viettänyt pieneen ikuisuuteen, en edes muista koska, menee varmaan muutamilla vuosilla taaksepäin ellei reilummin. Ryyppyiltaa vietin vapun alla vanhempien seurassa karavaanarialueella, mutta ihan fyysisesti vain ulkona olin viimeksi viime yönä koiran kanssa =)

Minkä väriset ovat sinun lakanasi?
- Just nyt valkoinen. Löytyy pari mustaa ja ehkä joku vaaleanpunainen =D Kaikki niin iankaiken vanhoja, mutta mitäpä niitä uusia ostamaan, kun ei vanhoissa ole vielä reikiä ;o)

Mitä ajattelit viime yönä ennen kuin nukahdit?
- Että joku Conan-barbaari -henkinen pornouni olis kiva? Oikeasti en kyllä muista, luin AkuAnkan taskukirjaa kun nukahdin, joten todennäköisesti seikkailin sarjakuvamaailmassa =)

Millä tuulella olet nyt?
- Aika rauhallisella. Kohta täytyy lähteä töihin ja sitä ennen olis hyvä pukea vaatteet päälle.

Paras kesämuistosi?
- Mun parhaat kesämuistot liittyvät useimmiten nuotioon, kitaraan, laituriin ja veteen, saunaan ja hyvään oloon, rauhalliseen luonnosta nauttimiseen. Hyvä olo on ollut sekä yksin että jonkun seurassa =)

Vastakkaisen sukupuolen tärkein ulkonäöllinen seikka?
- Silmät ovat sielun peili. Itse en niin ulkonäköasioista perusta, mulle on tärkeämpää, että sieltä silmien kautta näkyy ihmisen ajatus ja henki, syvyys ja rehellisyys. Silmät ja niiden katse on ehkä seksikkäintä ja kiihottavinta ihmisessä yleensä.

Montako kertaa olet ollut ihastunut?
- Aika paha kysymys, tässä iässä ei niitä enää laske. Tässä iässä sitä ihastuu salaisesti ja pitää sen omana tietonaan, kunnes sellainen satunnainen hullutus haihtuu mielestä =) Mutta siitä ihastumisen tunteesta voi kuitenkin nauttia näin ihan itsekseen!

Hali vai suukko?
- Rrrrakastan suutelemista. Hyvä hali on kyllä kanssa rok.

Nukutko valot päällä?
- En, tekee hallaa silmille. Penskana tuli ensinnäkin valvottua yöt kirjaston kirjojen kanssa, nukahdin valot päällä hyvin usein ja sitä myöden näkökyky heikkeni huomattavasti. En suosittele.

Suututko helposti?
- En. Mulla on tolkuton nippu julmetun pitkiä pinnoja katkottavaksi ja ennen kuin ne loppuvat, asiat on yleensä selvitetty jotenkin muuten. Mutta sitten jos satun suuttumaan... Lapsena varsinkin, kun itsehillintä oli huono, pelkäsin ihan oikeasti tappavani ja satuttavani ihmisiä. Oli helpompi olla yksin. Nykyään, vuosien itsehillintätreenien jälkeen, mua on vaikea saada suuttumaan. Suutun epäoikeudenmukaisuudesta.

Oletko mustasukkainen ihminen?
- Enpä juuri. Mä olen jotenkin kamalan luottavainen. Ehkä se johtuu itsevarmuudesta?

Montako sisarusta sinulla on?
- Huh. Mulla on 2 pikkusiskopuolta, 2 pikkuvelipuolta ja 2 isovelipuolta. Eli ei yhtään kokonaista.

Oletko hiljainen/ujo?
- Olen ensin hiljainen tarkkailija ja kun saan selville tilanteen laadun, päätän, otanko johdon käsiini vai annanko muiden viedä. Olen erittäin voimakas johtajaluonne.

Onko kukaan koskaan kehunut ulkonäköäsi?
- Useinkin. Penskana sitä ei osannut uskoa tai älynnyt miksi, nykyään jo ymmärrän miksi. Ilmeisesti kyse on sisäisestä karismasta, en ole omasta mielestäni mitenkään erityisen kaunis, vaan ennemminkin kyse tuntuu olevan jostain "eläimellisestä vetovoimasta". Ehkä mussa on joku haju, joka houkuttaa kehumaan =D

Pidätkö suklaasta?
- Siitäkin, mutta syön aika harvoin, sitä tulee ostettua ehkä 3kk välein, jos silloinkaan.

Kyllästytkö helposti?
- En, olen erinomaisen kärsivällinen. Mutta tiedän yleensä hyvin nopeasti, mitä haluan ja mitä en.

Uskotko rakkauteen?
- Toki toki, rakkauttakin on niin monenlaista. Myös vastuu ja sen kantaminen ovat rakkautta, enkä tarkoita tässä "tulin raskaaksi ja mieheni kosi eli kantaa vastuun siis rakastaa" -juttuja. Tarkoitan, että myös vastuu yhteiskunnasta ja ympäristöstä on rakkautta. Ja tosiaan, maailmassa on rakkautta aivan liian vähän.

Uskotko aina kaiken mitä sinulle sanotaan?
- Tottakai ;o) Riippuen tosin tilanteesta. Jos kyseessä on jonkunasteinen keskustelu, ehdottomien totuuksien laukominen ei kuulu asiaan. Tässä tullaan siihen, että mikään tieto ei ole 100% varmaa. Mutta jos joku kertoo minulle (esim. kun olen töissä baarissa) elämästään aivan uskomattomia juttuja, ei minulla ole tarvetta väittää, että toinen valehtelee. Tarina on hänen totuutensa ja hänellä on oikeus tulla uskotuksi.

Kuinka usein kiroilet?
- En kamalan usein, mutta joskus kirosana pääsee vahingossa kuin sammakko. Yritän välttää sellaisia tilanteita, koska kiroilu on oikeasti todella typerää. Minulla pitäisi olla muitakin sanoja annettavana ihmisille, kuin kirosanoja =)

Mitä teit ennen kun tulit nettiin?
- Lueskelin AkuAnkan taskarin teemanumeroa "Laki ja järjestys".


Olipas tämä meemi taas pitkä... Ketäköhän edes kiinnostaa tällaiset asiat =D No, tulipahan kulutettua aikaa tämän parissa ja toisinsanoen, se fillarilenkki jäi sitten väliin... Nyt täytyy lähteä töihin.