Päivähöpötystä: Omituinen puolikipeä olo. En tiedä, tuliko syötyä eilen jotain pilalle mennyttä, alkoi illalla tehdä ilmaa aivan julmetusti tuo vatsaosasto ja sitten vielä jouduin istumaan vedossa. Sisällä siis, mutta ovi oli ulos auki ja juuri siihen kohtaan, jossa istuin, osui veto. Vedin takin päälle jo ennen kuin puolet työajasta oli kulunut ja pidin takin tiukasti leukaan asti napitettuna (oikeasti siinä on kyllä vetoketju ja tarrat, mutta kun ei sanota, että vetoketjoitettuna...) päälläni koko loppuillan. Kuumemittari näytti asteen verran alilämpöä. Ennemmin olisin luullut olevan kuumetta, kun tuntuu kaula niin kuumalta. Mutta se näistä jorinoista, töihin on taas mentävä...

Yöhöpötystä: Kun päivällä lähdin liikkeelle, oli tarkoituksena käydä ensin uimassa ja saunomassa ja sitten mennä vaatekauppaan. No, uimahallin pirulainen onkin jo laitettu viikonlopuiksi kiinni, joten lähdin sitten vaatekaupoille sovittamaan edellisenä päivänä varaamiani vaatteita. Yhden mekon olin varannut, koska sen ulkonäöstä ei voinut olla varma ilman olkaimettomia rintaliivejä ja toisesta liikkeestä olin varannut mustat leggingsit ja tunikan, joiden ostamisesta olin varma, mutta piti saada vielä valkoiseen tunikaan alle valkoiset rintaliivit. Ja kun nämä tissit on mitä on... Tässä vaiheessa täytyy mainostaa Kappahlia ja XLNT-mallistoa. Löytyi kertakaikkiaan mahtavan sopivat rintaliivit ja vieläpä siis hyvännäköiset sekä sen valkoisen tunikan kanssa... no, lopputulos oli omastakin mielestä aika "jees" ;o)

Vaatekaupasta kiiruulla kotiin suihkuun, uudet vaatteet päälle, pakkasin puiset korkokengät reppuun ja vedin sandaalit jalkaan (joudun kanniskelemaan tavaroita, eikä hillitöntä tavaralastia kanniskella piikkareissa, ainakaan kamalan helposti, etenkin kun ne on aika painavia tavaroita, siksi sandaalit tai tennarit on aika usein jalassa) sekä hyppäsin autoon ja lähdin matkaan. Työt tuli tehtyä ja siinä vaiheessa kun taas pakkasin tavaroita, tuli eräs komea, hoikka, pitkä ja vaalea nuorimies hakkailemaan ;o) Kyllähän se vähän hymyilytti, kun toinen tuli flirttailemaan ja myönnettäköön, että tulipas siitä hyvä mieli =) Joka tapauksessa, tuli tehtyä hyvin ja tarkkaan työt ja kaikki olivat tyytyväisiä, mukaanlukien minä! Ja jokohan sitä lopettais tän yöllisen höpöttämisen ja yrittäis nukkumista.