Noniin, viikko on mennyt haaverista ja kyllä ne sen verran isoja reikiä sitten kuitenkin olivat, että edelleen ovat näkyvissä. Tosin, onhan karvatkin poissa tieltä, joten näkyvät muutenkin paremmin. Lauantaina taisi olla viimeisen kerran haavat vähän auki, kun käytiin saunassa ja silloin olen viimeksi ne desinfioinut ja rasvonut. Sunnuntaina annoin olla, kun näyttivät niin hyviltä ja puhtailta. Tänään taas, kun päästään takaisin mökille, tarkistan haavat ja harkitsen, tarvitseeko niitä vielä hoitaa, ehkä vähän desinfioin ja rasvaan kuitenkin, kun ovat niin näkösällään. Varmuuden varalta x)

Koira käveleekin jo normaalisti neljällä, alkavat mustelmat olla häipyneet ja selvästi sitä myöden kipukin käynyt vähäiseksi. Mutta koira ei ole kävellyt kunnolla neljällä käpälällä ennenkuin nyt vasta päivän tai parin ajan, että aika kauan se iso ruhje vaivasi. Kielessä ollut noin puolen sentin vekki on alkanut myös hyvin parantumaan, verta se ei ole vuotanut viime maanantain jälkeen, mutta siihen jäi silloin sellainen "kieleke". Nyt näyttää kuitenkin siltä, että siihen kasvaa uutta ihoa tai vastaavaa, mitä nyt kieleen sitten kasvaakaan.

Hyvältä näyttää siis kaiken kaikkiaan, taidettiin säästyä eläinlääkärikäynniltä ja antibiooteilta kokonaan, koska jos haavat menee kuitenkin näin hyvin umpeen, ei mätäkuu ehdi iskeä päälle. Haukku on muutenkin jo oma pirteä itsensä, loikkii mökin pihalla entiseen malliin, vaikka edelleen olen rajoittanut pallon peluuta, etteivät ne haavat repeäisi, kyllä sitä kesää piisaa, että ehtii vielä leikkiä x) Huomisiin kuulumisiin taas!