Jee! Taas voi hyppiä riemumielin ylös ja alas, on nimittäin hyviä uutisia. Katsokaapa tätä ensimmäisen välitavoitteen matoa:

733382.jpg


Thoh! Se on lopussa! Paino oli tänä aamuna täsmälleen tuon maagisen 87.7kg, piti oikein nousta pari kolme neljä... okei, seitsemän kertaa vaa'alle varmistamaan asia =D Ja tässä käppyrä:

733383.jpg


Saa siis antaa aplodeja! Nyt onkin kesän ja opiskelujen ja kesäopiskelujen kunniaksi hyvä aloittaa seuraavannäköinen välitavoitekynä, eli taas tarkoituksena on kahlata BMI:tä 2 yksikköä pienempään painoon:

733384.jpg


Voi jösses mulla on hyvä mieli! Ei uskois, että tässä on syöty säkki naksuja (Weekend Snacksin pekonilastuja 200g tuli vedettyä tiistai-iltana ja hoksasin sitten vielä, että ne olikin tehty vehnästä, että ei mikään ihme, että maha turposi aivan hullun lailla ja naama alkoi kukkia...) ja herkuttelin muuten kotimaisilla varsisellerin pötkylöillä, kun sattui löytymään, dippasin tuorejuustoon, nami nami x) Nyt sit vaan pidetään peukkuja, että ei tartte kahlata takaisin siihen toiseen matoon, vaan pysyis alasuuntaisena tämä painokehitys.

Ainiin, hyviä löytöjä ruokakaappiin ovat olleet Ingmanin kevyet levitejuustot, niissä on 9% rasvaa, 160kcal/100g (muistaakseni). Vaikka laittaa Ryvita -näkkärille paksunkin kerroksen tuota juustoa, muttei mitään muuta, niin tulee kaloreita vähemmän, kuin jos käyttäisin kevytmeetwurstia tai kalkkunafileitä tavallisen kermajuuston kanssa (niinkuin useimmiten on tullut tehtyä x)).

Mä ilmeisesti kuulun niihin harvoihin (???), joilla paino tippuu kuin itsestään kesällä, useimmat aina lihoo tai ainakin laihis jää kesällä kesken, näin olen kuullut huhuja. Mulla taas jostain syystä ei kesäisin ole niin kova nälkä, eikä siellä mökillä ollessa muutenkaan niin ehdi ruokaa miettiä.

Päivitykset jäävät valitettavasti aika vähille, en tiedä, koska ehdin/pääsen jälleen seuraavan kerran netin ääreen. Mutta kanssasiskot, olette ajatuksissani! Aurinkoista kesänjatkoa joka iikalle! Täällä päin on tosin satanut aika paljon, piha on jo pikkuhiljaa maauimalan näköinen xD

ps. Ainiin, mä en nyt sitten ole oikein varma, että mitä mä ostaisin itselleni palkinnoksi, jotenkin se jalkahoito tuntuu nyt aika turhalta, varpaat ja jalat on kesällä tosi hyvässä kunnossa. Ja digitointisetti on vähän turhan kallis... Ehkä joku dvd-leffa tai pari vois olla rok, ans kattoo nyt sitten x)