Heh, niinpä tietenkin, jo jonkun aikaa odottamani korjausliike tapahtui x) Puoli kiloa enemmän näytti vaaka, mutta yritän olla panikoimatta (vielä!). Ehkä seuraavana perjantaina parempi lukema? Kunhan ei nyt enempää nouse!

760672.jpg


Käyrää on turha laittaa, kun siinä ei ole vielä oikein mitään käyristelyjä. Tiedättekö, tuntuu muuten todella hyvältä, kun jopa pieni painonnousukin pysyy kuitenkin selvästi 90kg alapuolella, mahtava fiilis x)

Oikein loistavaa viikonjatkoa kaikille ja kiitos kaikille teille ihanuuksille, jotka olette jaksaneet käydä kommentoimassa =) Nyt on niin kiirus taas, ettei ehdi edes blogeja käydä selaamassa, pikainen nettivisiitti vain. Ostin nimittäin netin kautta juna- sekä elokuvaliput, vien kummipoikani synttärilahjaksi katsomaan uusimman Harry Potterin ja pääsen sitten itsekin katsomaan sen samaan syssyyn xD

ps. Olen miettinyt sitä palkitsemista tuosta ekasta välitavoitteesta ja yksi hauska tuli mieleen, nimittäin joku "Opiskele kieli" -paketti vois olla aika kova juttu! Siis sellainen, jossa on cd-levy ja vihkonen, sitten kuunnellaan kuinka joku ääntää bonzorrrno ja yritetään taivuttaa kieltä mukana ja vielä pitäis tajuta, että mitä se meinaa ;o) Venäjä, italia ja espanja voisvat olla kivoja (eipä sillä, etteikö pitäis ruotsia ja saksaa vähän verestää..).