Ja JOS kysytte, niin vastaus on: PALJON!

Aa-puu-va! Apu-pupu-va! Huh, nyt on kyllä tullut haukattua "iso pala kakkua", ans kattoo onko se liian iso vai pystynkö sen nielemään! Tämä uusi työ on NIIN monipuolista, että saan opetella aivan hullun lailla uusia asioita, puhumattakaan paperisodasta siihen päälle xD Päivät ovat menneet aamusta iltaan vauhdikkaasti ja sama rumba jatkuu. Vaikka pikkuhiljaa tässä pääsisin sopivaan rutiiniin tuon uudenuutukaisen päivätyön puolesta, niin sitten alkavat illalla musiikinopiskelut =D Ei tässä voi kuin katsoa peiliin ja kysyä, että tietääköhän rouva, mihin on päänsä pistänyt ;o)

Täytyy päivittää tuota painonurkkaakin huomenna, kannoin vaa'an mökiltä takaisin tänne kivikylään, koska uusi työ "pakotti" muuttamaan tänne takaisin, mökiltä käsin tulee liian pitkä työmatka. Mietin, että kuinkakohan mahtaa vaikuttaa, kun mökillä oli hieman luiska lattia, kevensiköhän se tuloksia... Oli miten oli, olen syönyt "kuin hevonen" tässä viikon verran, kun on ollut niin paljon menemistä ja tekemistä ja aivotyötä. Positiivinen puoli on se, että olen myöskin joutunut ottamaan tavaksi kunnon säännölliset yöunet, ajoissa nukkumaan, aikaisin ylös.

Ja nyt sitten tulee se "ajoissa nukkumaan" -osuus, josta pääsin juuri mainitsemaan, joten hyvää yötä kaikille ja ihmetelläänpä yhdessä, mihin tässä oikein taas ollaan menossa xD