Noniin, taas on menty viikko eteenpäin. Postaus tulee aika reippaasti jäljessä, perjantaiaamuna on edelleen käyty vaa'alla, mutta nyt vasta ehdin kotosalle käymään (pyykkiä pesemään) ja samalla nettiin vilkuilemaan mitä täällä Blogistaniassa tapahtuu. Perjantaina vaaka näytti siis 88.1kg eli 100g vähemmän kuin viikkoa aikaisemmin. Ei paha, ainakin laskusuunta on oikea.

Muistutettakoon tässä välissä muuten, että lähtöpaino oli 93.1kg, tämä välitavoitekynä on toinen, ensimmäinen tuli kahlattua pari viikkoa sitten loppuun ja koko totuus on siis täällä.

Tällä viikolla (siis ma, ti ja ke) vaaka on näyttänyt kiitettävän pieniä lukemia joka aamu, 87.2, 87.1 ja 87.0. Toivottavasti vielä perjantaina eli ylihuomenna "trendi" on samansuuntainen, se olisi sitten taas uusi painonalitusennätys pitkiin pitkiin aikoihin =) Tosin, tänään alkoivat menkat ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, se pistää vaa'an taipumaan ihan omanlaisiinsa lukemiin. Tässä muuten kynä:

787440.jpg


Aika tylsä tätä on vielä näyttää =D Ja käyrässä ei ole sitäkään vähää näyttelemistä ;o) No mutta siis, ylihuomenna hyppään taas vaa'alle ja saattaa olla, että olen silloin täällä päin maisemia, että pääsen päivittämäänkin tuloksen samantien.

Syömisestä: En ole viikkoihin tullut laskeneeksi mitä syön tai miten syön, välillä tulee napsittua sipsejä (tosin, olen nyt oppinut ostamaan VAIN yhden 200g pussin kerrallaan), silloin tällöin juotua siideriä ja välillä vähän viinejä. Syömiset eivät myöskään katso kellonaikaa, saatan keskellä yötä syödä 4näkkäriä (niitä Ryvita Dark Rye, ne on mun lemppareita, valmistusaineet ruisjauhoa ja suolaa) Ingmanin kevyellä juustolevitteellä (9%, 160kcal/100g) sekä ehkä sivussa jotain kevytmetwurstia, kylmäsavukinkkua, kalkkunafilettä, pepperonia tai vaikkapa aladoobia.

Vettäkin voisi varmasti juoda enemmän, mutta onneksi edes pannukahvia tulee juotua päivittäin noin 3 kupillista, siinä tulee jo jonkun verran nestettä, ehkä litra. Ja parilla siiderillä saa litran lisää xD Möksällä ollessa ei vain kertakaikkiaan tule ilmeisesti yhteensä syötyä lähellekään niin paljoa, kuin mitä täällä kivikylässä asustellessa. Mökin kaapissa on myös niitä Alpen Light -kuitupatukoita, kun sitä puuroa jaksaa harvemmin keitellä. Odotan tässä ihan tohkeissani, että uimahalli aukeaa elokuun lopulla ja sitä pääsee taas treenaamaan x)

Kiitoksia aivan mielettömästi teille kaikille, jotka olette jaksaneet käydä kommentoimassa, yritän mahdollisimman monelle käydä vastaamassa ainakin kommentoijan blogiin, tuntuvat nämä hetket kotosalla suorastaan valuvan käsien välistä!

ps. Arvatkaa, kuka on lukenut englanninkielisen, uusimman Harry Potterin jo kokonaan ja aloittanut sen jo toisen kerran ja lukenut puoleenväliin ;o)