Tästä se lähtee, päivä uus. On ne vaan ihmeaineita, nuo kuidut. Maha toimii jo päivän runsaamman kuidunkäytön seurauksena huomattavasti paremmin, kuin esim. viikonloppuna saati eilen. Vaakakin näytti äsken jotain 88:lla alkavaa, en katsonut sen tarkemmin, kunhan pikaisesti vähän keikuin siinä.

Aamupala: Knorr Vie appelsiini-porkkana-banaani (100ml), n.2dl laktoositonta ja rasvatonta metsämansikkajogurttia sekä 1dl All Bran Plus -kuitumuroja, kahvia laktoosittomalla ja rasvattomalla maitojuomalla, n.20g kuorittuja auringonkukansiemeniä.
Lisäksi: Toinen kuppi kahvia, Berocca-poretabletti (B+C), Vi-Siblin-annos, Möller tupla -kapselit sekä Lacto7 x2.

Töihin evääksi kuitumehukeittoa ja kuitumehua sekä Alpen Light -patukka ja Elovena Hetki -puuropussi. Töissä tulee kyllä syötyä ihan oikea ruokakin, mutta sitten välipaloiksi jotain kuitupitoisempaa.

Iltaedittiä: Joopa joo, päivä meni vähän turhankin vauhdikkaasti ja nyt on aika laskea saldo. Työruokailun jälkeen (joka oli 12n aikaan) en ehtinyt popsia kuin yhden Alpen Light -kuitupatukan noin 16n tienoilla ja sitten harrastustunneille 1.5h. Sen jälkeen noin seitsemän tienoilla olin jo niin puhki ja nälkäinen, että suorinta tietä Heselle syömään x) Äsken raapaisin vielä n.100g Weekend Snacks Bacon -lastuja eli puoli pussillista. Eipä niissä sinänsä mitään vikaa, ovat mielestäni parempia kuin Taffelit saati Estrellat, mutta noissa Baconeissa onkin vehnäjauhoa, josta mun pitäis pysytellä erossa xD Että näin meillä tänään, tässä loput syömiset ja saldot:

Lounas: 4 siivua jotain juustoa, 2 Kunto-näkkäriä, 1 Keijumargariiniannos, pinaattikeittoa, lasillinen laktoositonta ja rasvatonta maitojuomaa, raakaa porkkanaa.
Välipala: Alpen Light Chocolate & Orange -kuitupatukka.
Päivällinen: Hesburgerin Parmesan-kana-hampurilainen ilman majoneesia, juustohampurilainen ilman majoneesia, minisalaatti sinihomekastikkeella sekä kaakao.
Iltapala: 100g Weekend Snacks Bacon.

Saldo: 97.96g proteiinia, 34.06g kuituja, 274.86g hiilareita, 83.12g rasvaa, 2275kcal, 42.7P. Ei paha, hullumminkin olis voinut mennä. Oon aika hämmästynyt, että kuitujakin tuli lähestulkoon se mitä piti eli grammaa vaille tavoite 35g. Hiilarit ylittivät 200g aika rutkasti, mutta sellasta se välillä on x) Rasvaa tuli n.12g enemmän, kuin olisi ollut hyvä, mutta energiaprosentteina rasvaa 32.9 E% eli pysyy edelleen yllättävänkin hyvin suosituksen 25-35 E% sisällä. Ja kalorimäärä ylittyi 275kcal, mutta ei paha, "kunhan ei tulis tavaksi" xD

Jännä juttu, joku psykologinen paine tästä syntyi alitajuntaan samantien, kun ajattelin, että nytpä pitkästä aikaa keskityn tähän laihduttamiseen. Samantien elimistö reagoi väsymyksellä jo pelkkään ajatukseen ja onnistuin vielä möhlimään säännöllisen syömisen heti toisena päivänä saaden itselleni aikaan "ahmintanälän", josta ei onneksi kunnon ahmintaa kuitenkaan seurannut.

Ja nyt unta kuulaan, huomenna on päivä uus ;o)