Tästä se uus päivä taas aukeaa, voin sanoa, että "pikkasen väsyttäis"...

Aamupala: Knorr Vie appelsiini-omena-porkkana, maitokahvia, Lacto7 x2, Möller total, Möller mustikkakapseli.
Lounas: Jälleen yli puoli lautasellista rehuja (tomaattia, salaattia, kurkkua), höyrytettyjä (vai olivatko keitettyjä) herneitä ja pavunpalkoja sekä parsaa n.1dl, jotain pastakalalaatikkoa n.1dl, 2x Kuntonäkkäriä, 1x Keijumargariiniannos, lasi laktoositonta ja rasvatonta maitoa.
Välipala: Ryvita Dark Rye -näkkäriä x4, 1x Ingmantal Sinileimaemmental -siivu, 2x ultrakevytmeetwursti -siivuja, 1x aladobisiivu (Snelmannin valmiita), 4x kalkkunafilesiivuja (ohuen ohuita).

Kohtapuoleen saunaan ja ajattelin juoda pari siideriä sekä syödä jotain naksuja. Miksi? Siksi, että tekee mieli ja tiedän, että jos nyt kiellän ne itseltäni, saan viimeistään huomenna ahmimiskohtauksen. Parempi syödä hiukan ennakkoon, kuin ottaa riski, että kahden päivän sisällä vetää sitten puoli kiloa kerralla ja sitten vituttaa ;o)

Joku muuten vihjaili joskus aikoinaan, kun tein laskentataulukkoa tietokoneelle ruoista ja ruoka-aineista, että siinä tulee tämän BEDin kylkeen ortoreksiaa, tosin ei sanan varsinaisessa merkityksessä ajatuksena "oikein-syöminen", vaan nimenomaan syömisen suunnittelu, kaiken mahdollisen sisällön täsmällinen laskeminen ja että siihen kuluu tuntitolkulla aikaa ja vaivaa xD Ei oo helppoo...