Töiden jälkeen yöpala snagarilta: 6 nakkia, 12 pekonia, kupillinen juustoa, mausteet (chiliä, ketsuppia, kurkkusalaattia, salaattia, sipulia, jalapenoja).
"Aamupala" (17n aikoihin, kun ei jaksanut aikaisemmin aamupalaa laittaa...): Vi-Siblin -annos, n.½ Berocca Plus -poretabletista, auringonhattu-uutetta n.20 tippaa, 3 paistettua kananmunaa (paistoin kylmäpuristetussa, chili-paprikalla maustetussa rypsiöljyssä, naminami!) ja maitokahvia.

Hassua muuten, oon huomannut tän kyllä aikaisemminkin, mutta nyt taas: hiilihydraattien vähentäminen (etenkin nopeiden eli puhdistettujen ja tärkkelyspitoisten, kuten perunan välttäminen) vaikuttaa selvästi painoa alentavasti. Perjantaiaamuna vaaka näytti vielä 89.9kg, kun olin pari-kolme viikkoa vetänyt hullun lailla tärkkelyspitoisia naksuja ja erehtynyt vielä syömään muutamia vehnätuotteita ja nyt pari päivää vähäisemmillä hiilareilla ja etenkin ilman nopeita hiilareita, paino oli tänään päivällä (siis kyllä, jopa snagarin rasvakeittimessä käyneiden nakkien ja pekonien jäljiltä) 87.7kg =)

Ehkä nyt vois sit ihan tosissaan keskittyä näin ens alkuun tohon "hyväkarppaukseen" eli pyrkiä pitämään nopeat hiilarit poissa ja suosia kuitupitoisia hitaita hiilareita. Sitten kun ehdin tutustua syvemmin tuohon Atkins-ajatusmaailmaan, voin yrittää sitä aloitusvaihetta.

Välipala: 1x juustokabanossi, 1x sinihomejuusto-valkosipuliwilhelm, Crowmoor Dry Apple -siideritölkki, maitokahvia.
Iltapala: 4x Ryvita Dark Rye -ruisnäkkäriä, Cheddar 9% kevytjuustolevitettä (Ingman), 1x Aamupala Cheddar -juusto, 3x ultrakevytmeetwursti -siivua, 2x ohuenohuita kalkkunafileitä, 1x aladobisiivu ja maitokahvia.

Eli tuli otettua tuollainen hiukan kuitupitoisempi iltapala...
Saldo: prot 118.62g, kuit 11.26g, hh 47.91g, rasv 164.28g, 2261kcal, 47.2P.

Ja täytyy sanoa, etten ole kyllä ihan satavarma noista arvoista, löin yläkanttiin kaikki lukumäärät ja painot, joten pientä alaspäinheiluntaa tuossa voisi olla ;o) Ja kohta pikkuhiljaa nukkumaan, tosin Pitkän Jussin majatalo vois olla hauska pitkästä aikaa!

Tuli muuten kirjoitettua pieni höpinä tuosta Atkinsistä ja karppauksesta.