Jaahas. Nyt just tuntuu siltä, etten muista ollenkaan, mitä tänään on tullut syötyä. On ollut aikamoinen "puuhapäivä"... Mutta yritetään:

Aamupala: Bio-Selen+Sinkki -tabletti, foolihappoa, kromia, Lacto7 x2, Berocca Plus -tabletti, Möller kalaöljykapselit, Finrexin -annos, 1x keitetty kananmuna.
Lounas: Jauheliha-riisi"makaronia" n.1.5dl, ketsuppia, salaattia, tomaattia, kurkkua, keitettyjä porkkanoita, lasillinen laktoositonta ja rasvatonta maitoa n.2dl.
Välipala: 1x sinihomejuustowilhelm, 1x valkosipulikabanossi, lasillinen punaviiniä (n.1.5dl).

Ja sitten tarttis varmaan piipahtaa postissa käymään, se Atkins-kirja ja pari muuta karppikirjaa ovat tulleet postiin ;o)

Takaisin kotona. Paketti on vielä avaamatta, mutta tuli käytyä myös kaupassa ja purettua ostokset jääkaappiin. Ostin juustoja ja muutaman siiderin. Löytyi taas näitä "punaisella hinnalla" olevia eli juuri vanhaksi meneviä tuotteita, joissa on pienehköllä alennusprosentilla lyöty punainen hintalappu kylkeen. Pieni niiskutus on nenässä edelleen kuten kurkussakin kutina, josko se helpottaisi, kun illan lepäilee kotosalla ;o)

Tuli muuten ostettua (karpille sopivien) juustojen lisäksi niitä maapähkinöitä sekä yksi pienempi pussi hasselpähkinöitä, kuituja ja hyviä rasvoja onpi niissä x) Sitten vielä kun saisi luettua tuon ensimmäisen Atkinsin kirjan loppuun, voisi siirtyä varsinaiseen dieettikirjaan ja ruveta laskemaan, että mitä sitä sitten voi syödä, jos tosiaan vetää "ketokarpiksi"!

Välipala: 1tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä, Juustoportin vuohen gruyere-juustoa (ehkä n.75g), Alpzriler tilsit -juustoa (ehkä n.100g), maapähkinöitä n.50g, hasselpähkinöitä n.50g.

Katotaan nyt sitten, onko tossa jo iltapalakin.

Iltapala: 2tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä, Alpen Chocolate & Orange -kuitupatukka.

Sanotaanko, että kun lopputulosta katsoo, niin okei, hiilareita ei tullut ihan niin paljoa, mutta kaloreita kyllä sitäkin reippaammin... Mutta jos tämä tarkoittaa painonnousua, niin ottakaa te muut siskot (ja veljet) opiksenne siitä, että minä teen virheitä?

Saldo: prot 121.21g, kuit 25.34g, hh 81.59g, rasv 167.65g, 2780kcal, 55.5P.

Ja sitten aa-tuuti-lullaa, myös teille, ihanaiset lukijat x)

ps. seuraavan päivän edittiä sen verran, että illan kuitupatukka jäi syömättä, mutta se ei paljon kaloreihin vaikuta, kuituja valitettavasti tuli 5g vähemmän, kuin tuossa pari riviä ylempänä ilmoitin =P