Aamupala: 1x keitetty kananmuna, Alpen Light -kuitupatukka, profeel cottifrutti punainen greippi, maitokahvia. Vi-Siblin S -annos, Lacto7 x2, kromia, Möller mustikkakapseli, Möller kalaöljykapselit, Bio-Selen+Sinkki, foolihappoa, auringonhattua, Berocca Plus -poretabletista pala. Hasselpähkinöitä. Knorr Vie Appelsiini-porkkana-banaani -annos (100g) sekä Danone Actimel Vadelma-karpalo -annos 0.1% (100g).

Tuo Vi-Siblin S on sokeriton versio tavallisesta Vi-Siblinistä. Tavallinen annos on 6g, jossa 3.5g kuitua ja sitten hiilihydraattia 2.5g, S-versiossa on vain se 3.5g kuitua ja sorbitolia loput.

HUOM! Noissa Alpen Light -kuitupatukoissa on valitettavasti jonkun verran vehnää, mutta ilmeisesti onneksi sen verran vähän (arvioin määräksi n.3-5g vehnää per patukka), ettei tunnu ainakaan erityisemmin sekoittavan mun vatsaani.

Ja lisäpohdintaa ravinnosta: Olen tässä miettinyt, että A-vitamiinia saan nähdäkseni liian vähän suoraan ravinnosta ja noissa kalaöljykapseleissa joita syön, sitä ei ole niin paljon, kuin tarvitsen. Ajattelin vilkaista, minkälaisia A-vitamiinivalmisteita olisi tarjolla... ja jo lyhyellä muistinvirkistyksellä havaitsin, että A-vitamiinia itsessään ei kannata etsiä, terveellisempää on käyttää beetakaroteenivalmisteita...

Välipala: ½ pakettia Kariniemen paistettuja kananpojan sisäfileitä eli n.125g.

Päivällinen: ½ pakettia Kariniemen paistettuja kananpojan sisäfileitä, n.125g, 1tlk Upcider Natural Extra Dry -siideriä (saunajuoma siis), maitokahvia, president madrigal -juustoa n.50g, 2x juustotasku.

Yötöihin menossa jälleen, viikon tauon jälkeen. Olisi mukava, jos ehtisi ottaa vielä pienet nokoset ennen sitä =)

Eipä tässä ole ehtinyt nokosia ottamaan... Mutta siis siihen ravintoon, merkitsin laktoositonta ja rasvatonta maitoa n.2dl kahvikupillisten kanssa sekä olen pitkin päivää napostellut kevyt-meetwurstisiivuja ehkä 16.

Iltapala: A+ Express -jogurtti, päärynä (joku GOS-kuitujuttu?) 125g purkki, Finrexin-annos.
Saldo: prot 161.08g, kuit 28.46g, hh 79.81g, rasv 91.66g, 1918kcal, 35P.

Ei mikään paha saldo, siinä näyttäis olevan yllättävän hyvin kuitua ja hiilaritkin jäivät alle sadan. Edes kokonaiskalorimäärä ei ole mikään älytön. Ja kohtapuoleen sitten sinne töihin. Suoraan sanottuna, mieluummin menisin kyllä nukkumaan x)