Puuh, kiirettä pitää. Aamulla pyykkikone pyörimään, sitten kampaajalle, nyt palasin sieltä kotiin, pyykkikone taisi lopettaa juuri pyörimisen, joten nyt suihQ, sitten pyykit narulle ja kiiruusti töihin...

Aamupala: 1x keitetty kananmuna, Alpen Light Citrus Fruits -kuitupatukka.
Lounas: 2x Koulunäkki, 1x Keijuannos 6g, jauhelihakeittoa 3-4dl, 2dl laktoositonta ja rasvatonta maitoa, 4 siivua juustoa.
Välipala: Omena.
Välipala: 200g mustaamakkaraa, n.42g nokkosvarrasleipää cheddar 9% kevytlevitejuustolla.
Päivällinen: Hesen parmesan-kanahamppari ilman majoneesia, juustoateria (hamppari ilman majoneesia, ranskisten sijaan minisalaatti sinihomekastikkeella, tuoremehu).
Iltapala: 1tlk Natural Extra Dry -siideriä.

Saldo: prot 137.88g, kuit 30.50g, hh 223.69g, rasv 102.96g, 2423kcal, 47P.

Jepjep, voin heti sanoa, että suurin hiilarimäärä tuli noista hampurilaisista ja toisiksi suurin mustastamakkarasta! Eilisissäkin sapuskoissa oli 400g mustaamakkaraa ja siinä oli hiilareita peräti 70g! Pirullista, kun on kiire kiire kiire ja sitten tulee nälkä ja sitten tulee otettua hätäratkaisuna "ihan mitä sattuu". Sinänsä kalorimäärä ei ollut edes paha, tuollainen määrä vastaa kokolailla kulutusta. Mutta ne hiilarit... Nyt jo tuntuu, että maha on aavistuksen tukossa, noissa hamppareissa on nimittäin vehnää =P Ja nyt nuQ, jaksaa huomenna taas painaa töissä x)