Äh, onko kiire vai tosi kiire? Jep, en ollut kotona viime yönä, joten jäi sitten aamupunnaus väliin, äsken kävin vilkaisemassa vaatteet päällä (ja siis katsokaa mitä kello on), paino oli äsken 89.7kg. Siitä kun ottaa vaatteet pois ja ottaa huomioon, että se on iltapäiväpaino, olisi aamulla saattanut olla sama kuin viikko sitten. Arpapeliä... joten virallinen paino jää ilmoittamatta, en ole tähänkään mennessä sekoittanut iltapäivä- tai iltapainoja aamupainoihin.

Arvioimista hankaloittaa jälleen se, että kävin eilen luovuttamassa verta =) 485g eli 450ml lähtee pois, mutta mulla ainakin luovutuksen jälkeen kroppa kerää nestettä oikein huolella, jotta se nestevajaus, jonka luovutus aiheuttaa, palautuisi mahdollisimman pian. Kannattaa muuten käydä tuosta etusivulta katsomassa, onko oman veriryhmäsi pisara kuinka heikoilla kantimilla ja käydä luovuttamassa!

Nyt on taas mentävä. Ehdin siis käväistä kotona ja koneella n. 20 minuutin ajan ja myönnetään, että täällä kotona käydessä on muutakin tekemistä, kuin pelkkä blogin päivitys xD Hyvät viikonloput kaikille =)