Jahas, nyt en kyllä sitten tiedä, että onko vaaka mennyt rikki. Olen kuluneen viikon aikana syönyt selkeästi vähemmän, etenkin nimenomaan ns. roskasapuskaa. Tosin viimeisen kolmen viikon aikana en ole syönyt erityisemmin näkkileipää enkä kuitumurojakaan saati puuroa eli kuitujen määrä on ollut vähissä. Mikä on johtanut lievään ummetukseen, mutta... Eihän se ummetus voi ihan tällaistakaan tehdä:

Vaaka näytti aamulla 89.9kg eli 2.8kg enemmän, kuin viime perjantaina?! Touhusin hetken aikaa omiani tässä aamulla (ei mitään radikaalia, kävin keittiössä ja ehkä vessassa) ja menin uudestaan vaa'alle, jolloin se näyttikin 89.1kg. Siis 800g pudotusta ykskaks... Ja nyt olen päivän touhunnut ja syönyt ja kävin iltavaa'alla ja normaalisti paino NOUSEE aamusta kilon-kahden verran iltaa kohden, riippuen päivästä (ainakin mulla, varsinkin silloin kun nesteet heittelevät oikein kunnolla) ja mitä sainkaan havaita? Vaaka näytti iltapainoksi 88.9kg... Että häh täh vaan itelles. Iltapainon perusteella aamupainoni olisi pitänyt olla n.87.4kg.

Epäilenkin siis tällä hetkellä, että vaakani taitaa olla entistä kalua tai sitten kropassa on meneillään jotain todella hämärää. Joka tapauksessa, en todellakaan usko, että kuluneen viikon aika vähillä syömisillä ja lievästä ummetuksesta huolimatta, paino voisi oikeasti olla 89.9kg, joten nyt täytyy tyytyä kysymysmerkkeihin ja ruveta harkitsemaan toisen vaa'an hankkimista.

Hyvää viikonloppua kaikille =)