Nyt laitan kyllä tämän painon, vaikkei se olekaan perjantain aamupaino. Mutta olipahan lauantain aamupaino. Eli vaaka näytti 88.5kg, todennäköisesti siis eilinen paino on ollut aamulla sitä viime viikon perjantain luokkaa.

Kirja "Tri Atkinsin kumouksellinen dieetti - Pysy nuorena kaiken ikää" on kohta luettu kokonaan, sitten siirryn "Tri Atkinsin uusin dieetti" -kirjaan ja voi kunpa ehtisin lukea ne niin, että pääsisin heti maanantaista aloittamaan tuota vähähiilihydraattisen dieetin kokeilemista. Eniten harmittaa se, että Atkins haluaa kieltää kofeiinin kokonaan ensimmäisten kahden viikon ajan ja meikäläinen on varsinainen kahvikissa!

Mutta mitenkäs se eräs sanonta menikään:
"Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön".
Ja minä yritän kestää x)

Jep, pikavisiitti koneelle, sitten taas menoksi, hyvää viikonloppua kaikille!

ps. Muista käydä veripalvelun sivuilla ja tarkistaa, tarvitaanko juuri Sinun veriryhmäsi verta juuri nyt. Sivuilta voit myös tarkistaa, saatko luovuttaa juuri nyt. Jotkin lääkekuurit estävät luovuttamisen, esim. antibioottikuurin lopettamisesta on oltava 14 vuorokautta. Mutta toiset säännölliset lääkitykset, esim. tietynlaiset mielialalääkkeet tai vaikkapa tietyt astmalääkkeet, eivät ehkäise luovutusta. Myöskään särkylääkkeen käyttö ei ehkäise luovutusta, mutta siitä on muistettava kertoa luovutuksen yhteydessä, jotta verihiutalevalmisteet voidaan tehdä oikein!