Hmm, olin ihan varma, että tästä testistä tulee suoraan vastaukseksi "tyylitön ja tyylitajuton", mutta eipä sentään:

"Olet naturelli!
Naturellina olet rento pukeutuja, jolle erityisen tärkeää on, että vaatteissa on helppoa ja hauskaa liikkua. Sinua ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua trendibongariksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä ettetkö haluaisi näyttää hyvältä tai ettetkö saattaisi olla muodista kiinnostunut. Sinä vain arvostat luonnollisuutta enemmän kuin trendikkyyttä.

Valitset mieluiten luonnonmukaisia värejä ja materiaaleja. Vaatekaapistasi löytyy ehkä hiekan, okran, ruosteensävyn, meren ja indigon värisiä vaatteita. Neonvärit eivät ole sinua varten ja kartat myös erilaisia keinotekoisia glittereitä ja muita tehokeinoja.

Kuvioista sinua viehättävät eniten todennäköisesti kashmirkuviot, tweedit, ruudut ja raidat, edellyttäen että ne ovat hillittyjä. Kaikki liian  söpö tai räikeä jää ostamatta. Naturellina pidät pintakuoseista ja käytätkin mielelläsi pörröisiä ja nyppyisiä materiaaleja, esimerkiksi runsaita villapaitoja. Villaiset shaalit ja läpinäkymättömät tai joustinneuleiset sukkahousut ovat ehkä myös tyyliäsi. Naturellina haluat vaatteiltasi toimivuutta, joten puvut eivät saa olla liian tiukkoja ja hameissa on päästävä kunnolla kävelemään.

Et halua hiustesikaan näyttävän värjätyiltä tai liian laitetuilta. Sinä arvostat luonnollisuutta ja kun hiuksesi harmaantuvat, annat niiden harmaantua rauhassa. Vältät räväköitä kampauksia ja leikkauksia. Koruiksi valitset esimerkiksi luonnonkivikoruja, pronssia, hopeaa ja luonnonhelmiä. Käsin työstetty nahka ja hiomattomat kivihelmet sopivat niin ikään hyvin yhteen mokan, neuleitten ja vakosametin kanssa.

Meikin tekemisessä olet varovainen, ja sinulle soveltuvatkin parhaiten vaaleat, luonnolliset meikkisävyt. Ihonhoito on sinulle erityisen tärkeää, sillä meikkaamattoman ihon on syytä olla oikein hyvässä kunnossa, ettei se näytä liian kalpealta ja värittömältä. Muistathan, että myös meikkaamaton iho kaipaa säännöllistä puhdistusta ja kosteutusta!"

Nojaa, enpä nyt tiedä noista tweedeistä tai muista kashmireista. Tarttis varmaan joskus kokeilla, että tietäis, oliko testi oikeassa xD Muuten meni kyllä aika nappiin.

Ja testi löytyy täältä, nimellä "Testaa tyylisi!".