Aamuyöllä (tai oikeastaan aamulla) kirjoitettu 6:n aikaan:
On se hyvä aloittaa syöminen tähän aikaan yöstä... Tulin juuri töistä kotiin, snagarin kautta. Ei ranskalaisia, vain lihaa ja juustoa sekä hyvät mausteet =) Eiköhän se näillä tule taas se oikein sikeä uni, ainakin muutamiksi tunneiksi. Haluaisin kyllä nukkua yhtäsoittoa yli puolenpäivän, mutta aina ei saa sitä mitä haluaa.

Asiasta kukkaruukkuun, haluan kertoa teille, että toivon näkeväni unia Burt Reynoldsista ja Schimanskista, viiksineen päivineen (läählääh) sekä Sean Connerysta, sellaisena kuin viimeksimainittu esiintyi elokuvassa Zardoz eli pitkätukkaisena ja viiksekkäänä! Tässä pari kuvaa:

Zardoz-Sean1, Zardoz-Sean2, Zardoz-Sean3,
Burt Reynolds1, Burt Reynolds2, Burt Reynolds3,
Schimanski1, Schimanski2, Schimanski3.

Älkää kysykö miksi, mutta nyt on vaan "just sellanen fiilis". Viikset rokkaa! ...olenko siis perverssi, vai pelkkä kahjo, jolla on viiksifetissi vai onko unirytmin sekoaminen vaikuttanut järjenjuoksuuni? Itse veikkaan kaikkia kolmea x) Hyv'yöt!

ps. Pakko laittaa ps-edittiä tähän öiseen höpinään, että valitettavasti en kyllä nyt muista nähneeni unta ensimmäisestäkään viiksiparista =P Sen sijaan nukuin kyllä todella hyvin ja sikeästi 9 tuntia ;o)