Aamupala oli vaihteeksi vitamiineja, Alpen Light -patukka, Finrexin (varmuuden varalta), puolikas Berocca Plus -poretabletti, kourallinen vitamiineja ja kalaöljykapseleita.
Lounas: 1 pieni keitetty pottu, paljon salaattia, kalanugetteja reilusti, 2x Kuntonäkkäri, 6g Keijuannos, 2dl rasvatonta ja laktoositonta maitoa.
Välipala: Kylmäsavulohiparsapasta 320g annos (Via deli).

Täytyy muuten sanoa, ettei toista kertaa tule ostettua noita Via deli -tuotteita. Teriyakihärkää ja äyriäisiä schezuan-kastikkeessa tuli maistettua, eikä kumpikaan niistä ollut mitenkään erityisen hyvää. Eikä tämä parsapastakaan nouse suosikiksi. Sitä paitsi näissä on älytön hinta ja älyttömästi hiilihydraatteja. Mutta tulipahan maistettua...

Kohta on taas lennettävä, kunhan saisi tämän safkan pureskeltua...

Huh. Nyt kyllä väsyttää. Nukuin kahden harrastustuntini välissä AUTOSSA, Atkinsin kirja sylissäni... Oon suoraan sanottuna ihan "tööt". Nyt pikainen ruokapäiväkirjan päivitys ja sitten sänkyyn (jälleen Atkinsin kanssa x)).

Iltapala: Hesen ruisfilehamppari ilman majoneesia, kaakao, minisalaatti, sinihomekastike, mandariinimehu, 1tlk kuivaa siideriä.
Saldo: prot 97.08g, kuit 18.89g, hh 174.50g, rasv 63.77g, 1859kcal, 33P.

Näköjään menee edelleen jotenkin tottumuksella tuohon vähärasvaiseen suuntaan sen sijaan, että olis vähähiilihydraattinen. No, onneks ei olis kuin vajaa 250 sivua vielä luettavana, jos sitä sitten olis pikkuhiljaa sisäistämässä tuota Atkins-ideologiaa (ainakin vähäsen). Jännä juttu, että vanhoista tavoista ja käyttäytymismalleista on niin vaikea päästä eroon. Ja sitten hyvät yöt kaikille *haukotus*.