Kiirepäivä vai kiirepäivä? Eikä mitään muistikuvaa enää, että mitä on tullut syötyä, mutta ei kyllä paljon mitään. Aamupala oli pelkkiä vitamiineja ja kuppi mustaa kahvia, lounaalla jotain lihaa ja ainakin puoli lautasellista salaattia, 2 näkkäriä, 6g Keijua ja 2dl lakt-on rasv-on maito. Välipala pari leipää, joissa kinkkua, tomaattia ja kurkkua päällä, iltapalana puolikas savustettu kuha, puolikas pyytä, 2tlk erittäin kuivaa siideriä.

Ja nyt vois painella pikkuhiljaa "Atkinsin kanssa sänkyyn". Nauratti lueskella sitä myyttikohtaa, jossa myytti oli siis, että Atkinsissä syödään pelkkää lihaa ja rasvaa, eikä lainkaan kasviksia tai hedelmiä. Siinä myönnettiin, että "totta, Atkinsin aloitusvaiheessa rajoitetaan kaikkein tiukimmin kasvisten syöntiä ja hedelmiä ei vielä tässä vaiheessa saa syödä ollenkaan. Kasvistenkin syönti rajoitetaan vain kolmeen 2,5 desilitran mukilliseen päivässä".

Siis että häh? Saat aloitusvaiheessa syödä VAIN 7.5desiä kasviksia? Ja kysymys, kuinka moni teistä suomalaista oikeasti syö nykyisessä EI-dieettiruokavaliossaan (tai dieettiruokavaliossa) 3/4-litran verran kasviksia päivässä? Miettikääpä sitä!