Noniin, Atkins-kirja on edelleen kesken ja just nyt on kamala nälkä. Tulin hetki sitten töistä ja ihan just tarttis lähteä samantien eteenpäin, harrastukset odottavat. Syömiset suurinpiirtein seuraavanlaiset:

Aamupala: vitamiineja jne.
Lounas: 2dl lakt-on rasv-on maitoa, 2 luumua, curry-kana-peruna-pataa, 2x Kuntonäkkäri jollain tuorejuustolevitteellä.
Välipala: Danone Actimel vadelma-karpalo, Knorr Vie mansikka, Alpen Light Chocolate & Orange -kuitupatukka.
Välipala: vähän juustoa ja lihaa.

Piru vie kun tuli tuotua töitä kotiin, mitenköhän käy, ehdinkö illalla lukea Atkinsiä lisää vai not... Toivottavasti ehdin, olis todella kiva päästä lauantaina aloittamaan Atkinsillä, kun on perjantaiaamuna tullut otettua viimeinen "normaalidieetti"-paino.

-> viuh vauh menoksi ->

Puuh. Sitten tuli syötyä:
Välipala: 2x Hesen kanafilettä (joissa valitettavasti vehnäjauhoja), katkarapusalaatti sinihomekastikkeella ja kaakao sekä gluteeniton sämpylä.

Väsyttää. Jotenkin tuntuu, että työt ja harrastukset vievät niin paljon aikaa, ettei ehdi hankkia itselleen lähes yhtään ylimääräistä lepoaikaa ja tarkoitan tällä siis yöunen lisäksi olevaa luppoaikaa, jolloin voisi olla valveilla tekemättä mitään kummallista. Voisi lukea jotain muuta kuin työhön tai opiskeluun liittyvää kirjallisuutta (esim. keskittyä siihen Atkinsiin), voisi katsella telkkaa ja kutoa kummilapsille joululahjasukkia ilman omantunnontuskia jne. No, ehkä tämä touhu tästä vielä jossain välissä helpottaa x) I'll be back later.

Hoh, kävin iltavaa'alla ihan vain kiusatakseni itseäni ja katselin, että huhhuijjaa, kun ovat nilkatkin turvoksissa. Eikä vaakakaan näyttänyt mitään hauskoja lukemia. Kropassa on varmasti nestettä älyttömästi, mulla on silmäpussitkin turvoksissa eikä mulla normaalisti edes ole mitään silmäpusseja xD

En ees jaksa laskea enää mitään, hiilareita on tullut nautittua ja nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna töissä x) Öyt kaikil.