Että eipä tämäkään päivä ole kyllä Atkinsin mukaan mennyt, en ehtinyt syödä aamupalaa ja töissä oli sitten puuroa! Riisi- ja ohrapuuroa sekä mustikkakeittoa ja suoraan sanottuna, siinähän niitä hiilareita piisaa, eikä proteiinia puurossa ole kovinkaan paljoa. Näkkäri rasvalla ja viidellä sekakinkunpalalla ja lasi vettä perään sekä 3 porkkananpalaa.

Onneksi tänään on ollut niin kiireinen päivä, etten ole ehtinyt miettiä koko asiaa. Kun pääsin töistä kotiin, söin hirvenlihaa ja sitten taas takaisin töihin. Siellä höpötin yli kolme tuntia putkeen ja lopulta join 3 desiä jotain sokerilimpparia kamalaan janooni.

Nyt mietin tässä sitten iltapalaa, voisin varmaan paistaa läjän pekonia ja kananmunia ja mennä sitten mahan viereen nukkumaan, väsyttää niin maan pirusti. Koko viikon olen mennyt 4-5 tunnin yöunilla, mutta nyt pitäisi olla mahdollisuus nukkua just niin pitkään kuin väsyttää x)

Ainiin ja tässä tämän päivän aika mainio punnitustulos aamulta, joka on varmasti edelleen sitä perua, että Atkinsin ansiosta nälkä on pysynyt yllättävän hyvin poissa =) Sitä epäilen kyllä, että elimistö on nyt varmasti siirtynyt ketoosista takaisin glykogeenin polttoon. Aina ei voi voittaa =P